Ez nem ps2 és ps3-as se lesz csak xbox360meg pc,és ez a tet drive unlimited,és asszem októberben fog megjelenni s ha lenne benne tuning száz százalék ,hogy verné a need for speed carbon-t,de mivel van bnne motor ezért nálam99% ,hogy elveris nfs-t.Amúgy jó gáztekergetést minden tzr-es ,leendő avagy volt tzr-s társnak.
hát nekem az arrow kipufogo rendszer 60ezer volt és igy 115mentem vele, de a 112 bármikor viszi alattam (70kg vagyok), 90-95 ös utazó sebesség meg nagyobb henger, de azt meg nem ajánlom, igy az utazo sebsség 85 ahogy nekem megvan csinálva, henger az akkor kell ha már nem megy ugy a motor .
HI. Apám bevan sózva. Mondtgam neki miket írtatok a kipuffogókról. Valami konkrétum kellene neki ill.
gyakorlati tapasztalat alapján márka és ár. Amiket írtatok a sebességről és ford.ról. nálunk is eza helyzet. 9000 10000 között egyenes úton 6.ban faterral 85 körül. Ő utazóban 90 95 szeretne elérni.
Kicsit félti a motort nem akarja széthajtani mire rám kerül a sor. Augusztusban kezdem a jogsít szeptemberben vizsga. Tavasszal gyakorlat. mivel dec02-n leszek 14.
Mi újság motorosok? Hajtjátok gépeket?
Most egy darabig nem leszek, lehet örülni ! Net-et váltok (gyorsabra) és ez egy kis időt igényel. Sajnos a régit el kell távolítani, így nem lehetek online !
De hamarosan visszatérek, mint a Jedi-k !
Szóval, addig is balesetmentes közlekedést kívánok, és vigyázni a tzr-ekre!
ma vettem o"neal páncélt
acerbis szettet
meg egy progrip kesztyűt
meg szeretnék vmikor egy StyMartin csimmát
gyakorlati tapasztalat alapján márka és ár. Amiket írtatok a sebességről és ford.ról. nálunk is eza helyzet. 9000 10000 között egyenes úton 6.ban faterral 85 körül. Ő utazóban 90 95 szeretne elérni.
Kicsit félti a motort nem akarja széthajtani mire rám kerül a sor. Augusztusban kezdem a jogsít szeptemberben vizsga. Tavasszal gyakorlat. mivel dec02-n leszek 14.
hy!
Mi újság motorosok? Hajtjátok gépeket?
Most egy darabig nem leszek, lehet örülni ! Net-et váltok (gyorsabra) és ez egy kis időt igényel. Sajnos a régit el kell távolítani, így nem lehetek online !
De hamarosan visszatérek, mint a Jedi-k !
Szóval, addig is balesetmentes közlekedést kívánok, és vigyázni a tzr-ekre!
Üdv: Tom
www.motor.hu
www.hasznaltmotorok.hu
w ww.hasznaltauto.hu
yamaha.lap.hu -ott találsz szerintem ilyen oldalt
kossz elore