Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem ps2 és ps3-as se lesz csak xbox360meg pc,és ez a tet drive unlimited,és asszem októberben fog megjelenni s ha lenne benne tuning száz százalék ,hogy verné a need for speed carbon-t,de mivel van bnne motor ezért nálam99% ,hogy elveris nfs-t.Amúgy jó gáztekergetést minden tzr-es ,leendő avagy volt tzr-s társnak.
hát nekem az arrow kipufogo rendszer 60ezer volt és igy 115mentem vele, de a 112 bármikor viszi alattam (70kg vagyok), 90-95 ös utazó sebesség meg nagyobb henger, de azt meg nem ajánlom, igy az utazo sebsség 85 ahogy nekem megvan csinálva, henger az akkor kell ha már nem megy ugy a motor .
Mi nyomjuk nagyjából a PS2-t. De ez melyik játék?? Mert ez nem az Evolution GT:
na ma vtam cross cuccot venni
ma vettem o"neal páncélt
acerbis szettet
meg egy progrip kesztyűt
meg szeretnék vmikor egy StyMartin csimmát
ha valaki ilyesmiben tud segíteni az írjon vagy e-mailt vagy msn-en dumáljuk már meg mert naon sürgős nem tok tovább jutni
tudom hogy ez nem idetartozik de nem tudja valaki h a chaser nevű játékban h lehet előhívni a konzolt ahova be lehet írni a kódokat???
Ezt a gémet nézzétek és meg fog jelenni pc-re is van benne motor is ,igaz én nagy test drive rajongó vok ,de akkor isez lesz az áv játéka
HI. Apám bevan sózva. Mondtgam neki miket írtatok a kipuffogókról. Valami konkrétum kellene neki ill.
gyakorlati tapasztalat alapján márka és ár. Amiket írtatok a sebességről és ford.ról. nálunk is eza helyzet. 9000 10000 között egyenes úton 6.ban faterral 85 körül. Ő utazóban 90 95 szeretne elérni.
Kicsit félti a motort nem akarja széthajtani mire rám kerül a sor. Augusztusban kezdem a jogsít szeptemberben vizsga. Tavasszal gyakorlat. mivel dec02-n leszek 14.
köszi.neked meg baleset mentes autózást és visszatérést.
hy!
Kossz csa
Sziasztok!

Mi újság motorosok? Hajtjátok gépeket?
Most egy darabig nem leszek, lehet örülni ! Net-et váltok (gyorsabra) és ez egy kis időt igényel. Sajnos a régit el kell távolítani, így nem lehetek online !
De hamarosan visszatérek, mint a Jedi-k !

Szóval, addig is balesetmentes közlekedést kívánok, és vigyázni a tzr-ekre!

Üdv: Tom
sztem 6bavolt :D
azzal nem lenne gond, de 6-at írt...
5.be?mert akkor nálam stim
mert 80nál max oylan 8-8500at kéne enki, de baszki már fél éve h alattam ovlt, nem is emlékszek
valaki tudna adnui hasznaltmotor kereso honlap linket!!
kossz elore
üresbe persze!
miert nem?? en ugyemlexek annyit volt 80-nal 10-et az sok vagy keves?
nekem letilt 12ezer után
az üres vazzeg...úgy semmi köze a 6-hoz
nekem 6ba fordult at de kuplung be volt huzva
ha 6-ba 10et pörög 80nál akkor még egy ezrest pörög ha nem variálsz az áttételle, szal ma 80-95..de ez hülyeség..nem pöröghet 80nál 6-ba 10et
24es karbival bőven többet
odairtamhogy kb mert tulment a 12ezren leportgott a feket helyig ahol feheren van irva bazz ugy!