Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vak vezet világtalant?
NEM VITÁZUNK De megtud ugy ragadni..(föleg az ocsó maszek dugók miatt,vagy az olcsó de szar olajtol)de tényleg amit leirt abbol nemsok derül ki..lehet bármi..
ha tekeri az indito nemsült be dugo...
Ha beteszed sebességbe akkor a hátsó kerék (már) blokkol? Mert sztem besült a dugó. akkor csinál ilyet. de ebből nem tudtam sokat kihámozni amit mondtál. Meghajtottad előtte rendesen a vasat mielött leállt volna?
A másik ötletem hogy a hengerfejtömitéses. nézd meg hogy nem csepeg-e a viz a blokkból, vagy a hütövized megvan-e még a normális szinten. akkor pöfög ha vizet próbál elégetni.
u.i: nem vagyok szerelő, ettől lehet még más a hibája.
helo tudna vki nekem segiteni ?menet közben leállt és nem akar indulni csak tekeri meg néha pukkadozik a kipuf
Még mindigvan alkatrészem eladó .1kt-2ma kodoshoz.( kerekek-blokk-elektronika NINCSMÁR!)nagyábbol mindenmás megvanmég,+a felülcsövesem is eladó motorhibásan,rendezett papiros.
Az tény hogy EU-ban sajna ritkák ezek
Én nemtom de pl:mobile.de(de mondhattam volna a moto.it is) 3ma felülcsöves 6000eu-tol tz250 8000eu-tol szokott lenni(nagyritkán havan..)de a sima TZR250 is 1000eu-tol (és az nagyon menekülö ár.....)
Na na, azért az a pótalkatrész csomag szerintem 2 szezonra elég lenne nekem, és csak az alkatrész kitt ára kb. 1milla mai áron... Jó, mondjuk belefért, a motor ára is 5 milla volt anno
hát látszik hogy nem bízták a véletlenre,ezek se zsákbamacskát árultak
Azért nem tudom figyeltétek-e, a japó prospektuson a pótalkatrészeket ami JÁRT hozzá újonan... +2henger, főtengely,10db! dugó..... ahh
Pedig akörül mennek sztem, annyiért már adnak olyat, 4000USD körül már V2-es TZ250eket adnak, 2001-est meg már láttam 6000 dolcsiért is... Európában se sokkal több, csak sajna errefelé sokkal kevesebb van
Azt megkellett volna venni ha tényleg annyi volt,mert az nagyon olcsó de szerintem ott nemstimmelt valami........(itthon hirdettek 1,2-1,4M körül 1-et...)
most volt kint imolában egy ilyen A-s tz,2500 euroért,alkatrészekkel,sztem 2100ér is adták volna.szal 5kiló körül már lehet kifogni ilyen 76lovas sikítót:D
Jolenne 1 ilyen mi?Csakhát millonál kezdödik..
Sziasztok valaki tudna segíteni Yamaha TZR-125-öshöz keresek hasidomot vagy oldalidomot, meg olajtartály is érdekel 91 es évjárathoz. Ha van akkor írj és megbeszéljük milyen. Előre is köszi. Hy
ehez a fajta farokidomhoz:
Pontosabban TZR 50 hez keresem
Te most mihez keresed pontosan TZR?
Ha valakinek van eladó TZR ülése az szoljon! kösz
sziasztok ! Mkei nincs egy eladó üléset TZR hez? mert nekem is van egy 50 es de a farokidomom az ugyan iolyen csak ülésem nincs hozzá ha van akkor írj kössz :)
Szia.Énmár kiszurtalak itt/ott (DT-seknél pl..)Mert az a szinvan a forgalmiban olcsobb mint cserélni.Igen szétment valami(alsó tügörgöre tippelek..)Rakdfel a kipufot sokkal szebb/jobb lesz.Crosst konkrétan nemtudok de majd figyelek(árban/tipusban mit ?)Csemetéd müxik?Küldmár el a számodat létszi (emai vagy sms-ben)mert eltüntettem valahogy a telcsimböl.
Szia!
Itt is összeakadunk,...
Mi lett az a sárga mázolmány a mocin? Hogy került oda?
Olvastam a blokk is széthullott?
Még mindig nincs fent a kipuff, sem a tűszelep sajna, sőt be sem indítottam azóta...
Nem tudsz felújításra való olcsó 250-es Cross mocit?