Küldtem mailt,ha feladtad szolj(irhatod ide is)elektronikát elég gáz lesz itthon találni mivel elég ritka tipus.Probáld meg a www.racsidepo.com.www.burmi.hu vagy a majosházi bontokat.Szám alapján keresd hátha valamelyik bontoban ott hever.Vagy van 1tag japánbol hord crossmotorokat(www.usedmotor.hu)hivd fel hátha tud segiteni .Esetleg a redbaronéknál is megprobálhatod(igaz már nembontanak) de kitudja lehet hogy tudnak segiteni
Nem találtam még elektronikát. Doboz kellene meg fesszabályzó. Szóval akinek van, az szólhatna. Egy meghibásodott alkatrész húzta maga után az egészet. A boltokban Ducati gyújtást akartak adni
A postaköltség asszem 20 kg-ig 850 Ft körül van. Címem: felhasználónevemhez adj hozzá egy @freemail.hu-t.
Bocs, csak azért tűntem el mert szenvedek az újravezetékeléssel, meg a kiégett elektronikával, ami a fesszabályzót is húzta magával . Szolnok mellett, Besenyszögön lakom.
jó nekem a mostani,már kezdünk összeszokni,hónap végére remélem meg lesz a beállítás is meg az új első gumi is...meg a lánc feszítő csavarral kell vmit kezdeni amit az előző gazdi beletört
Az jó kis motor emlékeim szerint itt senkinek nincs 1Kt.Nekem volt sajna fejidom+konzol nemvolt rajta én bontásra vettem,(TDR-hez)utángyártott idomot(ha kell)majosházán csinálnak hozzá.
Mostanában vettem "89es TZR-t... (1kt)
Motorikussan egész jó állapotú, "csak" az idomok sérültek.
Szegény motor mindenkitől csak kapott, előző gazdái nem csinálták meg igényessen.
Segítséget kérek alkatrész ügyben:elsősorban fejidomtartó vas kellene valamint egy pár részletes fénykép a fejidomról , h megtudjam, h néz ki pontossan, ugyanis az enyémről kis darabok le vannak törve...
Köszi mindenki: Burkuss
A postaköltség asszem 20 kg-ig 850 Ft körül van. Címem: felhasználónevemhez adj hozzá egy @freemail.hu-t.
Mostanában vettem "89es TZR-t... (1kt)
Motorikussan egész jó állapotú, "csak" az idomok sérültek.
Szegény motor mindenkitől csak kapott, előző gazdái nem csinálták meg igényessen.
Segítséget kérek alkatrész ügyben:elsősorban fejidomtartó vas kellene valamint egy pár részletes fénykép a fejidomról , h megtudjam, h néz ki pontossan, ugyanis az enyémről kis darabok le vannak törve...
Köszi mindenki: Burkuss
tiéd full széria?kipuff,kuplung,hengerfejed se osztott,igaz?
071000-0130 QCA08
Oksy
elektronikaproblémád megoldódott? milyen számú az alaktronikád amúgy?3ma01 qca 08?