Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt már néhányszor leírtam... :P
miért halott a TESTVÉRED tzr-je?
nem unt ő bele.....fostos4t néven még nyomatja
jah, elég halál lett ez a topik, de amúgy elég sok halott tzr is lett... 2 éve még mindegyik újságban volt legalább 2 tzr, meg négy nsr... de most.. :S alíg találni őket.
nekem is már csak egy halott tzr-em van, pedig 2 éve még ment mint a meszes.. :P
Mr2T is beleunt a sok oltásba... már szinte hiányzik.. :D
Mi ez a halál...................elfogytak a TZR250nek?
mármint ahogy én mondtam neked a telefonban... :P
szeva!
hát lehet felejtős ez az egész tzr mégis......
próbáltam bátyámmal beszélni erről... de röhejesre sikerült... ahogy mondta a telefonba... :S
de azért köszi... ;)
már azon is gondolkodtam, h elindulok simson kupán.. h tudjak legalább versenyezni.. mind1, h min... ;)
szeva tudod a számom,csörgess ha gondolod.ja orosházi vagyok.
Ladinyo!
Gödöllői vagy, ugye?
Lehet, h valamikor beszélnünk kéne, mert elmentem megnézni a TZR-t, és ahogy megláttam, meg is gondoltam magam.. nem kell nekem más motor.. ;)
Szóval majd segíthetnél egy pár dologban, amint lesz egy kis pénzem, ok?
srácok,nemtudja valaki miskafirst telefonszámát?
szédítjük itt egymást mióta azzal az elektronika kérdéssel,már meg is jött amit hoztam neki,most hogy fizetni kéne nemk is olyan sürgős.kicsit piszkálja a csőröm a dolog hogy smemiféle visszajelzést nemkapok tőle...
Majd hivlak és megdumáljuk.
én meg itt vagyok elohelyen,csak most épp van egy szusszanásnyi idő,épp nem éhesek az emberek.
Ajánlom is a motorodnak hogy ennyi kinlódás után legalább stabil legyen.
nem akarsz jönni 28.-án hungaroringre?lehet hogy addigra probaérett a kawa,jolenne ha jönnél te is,ha tudsz
Amúgy meg melózok ezerrel, ezért is nem voltam már gépnél vagy 3 hete Tele vagyok de úgy rendesen..
Persze, érdeklődj csak. Engem is érdekelne alkatrésznek, de tudom úgysincs rá pénzem úgyhogy... Bár most nem is kell semmi az enyémhez
NEM VÁSÁROLOK ÉRDEKLŐDÖK kOMA:d
te csak melózz melózz,énis azt teszem,de azér csak megkérdem mitkérnek azért a véres torkú hattyúért,nem?:D
Na meg te is?
Mi van, te mindent felvásárolsz?
mennyit akartok a roncsért:
hali!
az emailem: xuanhai@freemail.hu
a számom, ami néha nem működik, ezé írtam le előbb az emailem: 06705170690
de figyelmeztetlek.. eléggé fukar a bátyám, szal lehet nem kapod meg a retro gatyádért cserébe... ;)
üdv
szeva mi a számod lehet érdekelne a gép dumálnunk kéne!
TZRecske kicsit beteg... :P
egyik hengert hónolni kéne, meg dugattyúcsre, valamiért eszi a váltóolajat (főtengely szerintem jó ;)), azt úgy ennyi motorikusan... + egy kuplung bovden kéne. külsőleg eléggé leharcolt lett a törás után, fejidomot kéne rá venni, oldalidomokat össze lehet rakni maradéktalanul, semmi nem sérült, még a lámpa, hűtő se.
Sokat állt, elvileg beindulna, csak most kicsit nehézkes lenne.. .:P
Azonban így eladó, mert köcsög bátyám nem adja nekem a motort ingyé.. és így meg nem fogok vele foglalkozni... :P Szal egy ideig négyüteműzöm, azután majd vmikor a jövőben visszaülök egy fasza 2T-re.;) De csak a Husaberg után.. ;)
Na de egy kis választ a kérdésemre... ha valaki tud segíteni... ha kérhetnék! ;)
xuanhai!mi lett a 3XV-vel?
MitoGeri!
És mi a véleményed a 400asokról? :P
Bocs az offtopikért... de most gondolkodom ZXR-en, vagy FZR-en! Egyáltalán érdemes felülnöm rájuk a 3XV után? :P
Hai
Nem tucat motor csak KX-nek hirdetve kiváncsi leszek ki talál rá http://www.expressz.hu/auto/mo...