Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz ...Lehet hogy visszavennék töled 1főtengelyt ha megvan még..persze nem arany árban
ugye mindig elektronikát akart,szereztem,nem is kevés pénzembe került,angliából hozattam neki,és eltünt,pedig meg volt vadulva hogy mikor jön már meg a cucc.most nekem jópár 10e ft-om álldogál,azért mert segiteni probáltam..
Nekemmeg a sok hozzáértö/fikázo/alkudozó/ruppotlan értetlen borzolja az idegeimet +ott kerülgetem a felülcsövesemet.Énis kerestem emailban de nemjelentkezik mit szereztél neki(márhogy beszopatott..)
Na ma megint felborzoltam a szomszédok lelkivilágát,csaptam egy kört a felülcsövessel,bár most gyári csővel:D
nemsoká müszaki,aztán róvom vele az utcát:)
amugy nem tud valaki valami elérhetőséget,miskafirst kölyökhöz?kicsit beszopatott a drága.
Eladó a felülcsövesem TZR250(RC-3ma-63le) felujitáshoz,alkatrésznek,donornak....stb ..Több info/kép itt: http://www.motor.hu/hasznaltmotor/megnez/72765/
Köszi
Szép a mocid!
Mi a géped? Turha? Jaaaaa, túra :) Mindegy,akkor is 400-as Kawa :)

Egyébként aki kíváncsi a gépem árára stb,az megtalálja a hirdetések kötött :)
Az enyém is egész jól ment hétfőn, sikerült bekocognom a 2.helyre
És akkor a 63le hogymehet
Szevasz Calibra!

Azért az a porigalázás nem pontosan igaz .De azért jól megy a vasad.
Nem beszélve arról,hogy az én gépem túra.De ha gondolod megismételhetjük!
egy árat azért kibökhetnél mégis mit kóstál a vas
Ok.Majd hívlak"
Engem érdekelne a motor de nem sokat vagyok a sportmotor oldalon.ezért adnék egy telefonszámot és beszélhetnénk h hol van a motor.Tel:06 30 358 5212
Jah :) Azért a 2t-s pilóta is jobb volt a többinél !
http://www.youtube.com/watch?v...
ezt nézzétek meg 2T fanok! ;)
Hogy volt-e törve azt nem tudom.Egy biztos,a vázon nem látszik semmi jele vagy nyoma.Annyit tudok, hogy amikor a srác megnyerte a versenyt,a kifutó végén a nagy lendületben fékezés közben összeakadtak.Ennek nyoma látható a kormány végén,és karcolások a kipufogón.A két kipuffancsot megcseréltem,így befelé van fordítva a karcos fele.Hogy pontosan mi a vége,azt tényleg nemk tudom,de anno 2 személlyel is ment 190-et.Én 78 kg vagyok, az asszony meg 80 kg.Egyszer volt csak problémám a géppel,mert a felső henger talptömítése picit áteresztett,és ugyanezen hengeren a Power szelep szimeringje is olajos volt.Szétszedtem,és megrendeltem az új hengerfej és talptömítést,nameg a Power szelep szimeringjét a Red Barontól.Meg is hozták 2 hét alatt Japánból.Összeraktam,és azóta gyönyörűen megy a motor.Nem tudom hogy a hengerek eredetiek lehetnek vagy sem,az biztos hogy olyan állapotban van,mintha új lenne.Semmi kopás ,váll meg ilyesmi.Yamaháéknál értenek a 2T-hez Épp most javítottam a főnököm Jetsky-ét,ami épp egy 3 hengeres kétütemű Yamaha 1200 gp.Gyárilag 130 ló,tuning után 170 körül.A tuning:K&N direktszűrők,ADA racing verseny hengerfej,verseny elektronika,verseny csavar stb.Egy brutális állat.Amikor beindítottam,felállt a szőr a hátamon a gyönyörűségtől.Mondjuk a rendőrök még sosem tudták megfogni a vizen,mert salynos felénk tilos a Dunán ilyen járgányt használni.Elindulni és megülni sem egyszerű mutatvány,egyszer le is dobta a hátáról a főnököm
Hudekurvajól néz ki
Amúgy tudom kié volt, anno elég sokat kértek érte Szép kis gép bár volt törve de szépen meg lett csinálva Amúgy a gép R-es csak sajna, gyári kipuffal A 220-hoz azért kicsit több kell
Mi az ára a gépnek?
Szevasztok!
Nekem van egy TZR-250-es motorom.3éve vettem,ezalatt 3 ezer km-ert mentem vele.Az idén 3-4-szer indítottam be.A gép jó állapotban van.Úgy döntöttem eladom,pontosabban a volt nejem,mert a válás után az övé lett a motor.1994-ben gyártották,Japán belpiacos moci.Előttem valami Yamahás szerelőé volt,aki valamilyen szakmai versenyen magyar első, európain meg második lett.A kalocsai gyorsulási versenyen kategóriájában első helyezést ért el.Az illető módosította a váltót, meg még egy-két dolgot.A végsebesség 220 körül.Pontosan nem tudom,mert csak 190-ig van számozva az óra.Egyszer kipróbáltam,és olyan 220-ra saccoltam a végét,de lehet hogy többet is tud.Tavaly gyorsultam egy 400-as Kawával,de mondanom sem kell,hogy porig aláztam
Gondolkodtam hogy átveszem én,dehát jogsim sincs,és most így már 36 felé nincs kedvem meg időm tanfolyamokra járkálni.
engem se nagyon érdekelsz, akármennyire szeretnéd...
nemérdekel akkoris,megvettétek előlem erre igy lehasználjátok fujj
ne nekem mond... két évig azon voltam, h csináljuk meg... de tudom, h miről beszélsz, láttad volna az SDR-em, az kifogástalan volt...
csak tudod, ez a motor nem az enyém, bátyámmal meg nem tudunk megegyezni mert szemtelen velem.. :P szóval két év alatt én is belefáradtam ebbe, és inkább veszek másik motort. ;)
dde olyan igénytelenek vagytok,már boccs.. de télleg,azt a gépet szégyen ugy elherdálni