Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
érdeklödöm hogy hol laksz? vagy hol lehet megnézni a blokkot.99% ban érdekel söt kell!ne add el légyszi amig nem láttuk.elöre is köszi
Zoli
A blokkot viheted 65-ért sztem ez elég korrekt ár, ha nem kell mindene, akkor is ennyi
Szia
szeretnék érdeklödi hogy mennyi az ára a komplett blokknak.mert nekem is ilyen van csak beteg és komolyan érdekelne a blokk.
üdv
Zoli
Igen? Biztos. Max 60-at tudnék ráfizetni szóval sztem neked az nem jó. Mondjuk nekem nem kellenek oldalidomok, órák, meg fejidom sem. Pannónia, ural csere érdekelne
te gondolatolvasó vagy bazz:D
ugyanezt irtam neki mailban
Vedmeg az enyémet én beszámitom a tiedet.
nicasil
igazamvolt,,,micsoda?
nicasil?
nem nicasil?
Jaja, igazad volt. Az
vedd ki a membránokat,onnan is belelátsz,latszik ha perselyes.
meg kipufogónyílásnál nézz bele,látsz e ott anyag különbséget.
Én még nem szedtem le róla soha a hengerfejet, mert 1részt jó a kompressziója nem volt vele gond másrészt keveset mentem vele. Ha gondolod holnap leveszem aztán belekukkantok mert nem tom. Ha nem olyan akkor is kell? Ha máshogy is ki lehet deríteni h milyen hülyézés helyett írd már le hogy hogyan
Ja, itt egy made in home gépem.
hengerek nicasilosak?
Darabokban van. Régebbi képet küldök. Csak papír van hozzá de nem sokat érhet, mert mint mondtam adásvételim nincs.
miska,nicasilosak a hengerek a motorodon?powerszelepek rendben vannak benne,?
akkor ha jol értem nem magyar rendszámos a géped?
ha emailomra bírsz küldeni végre pár képet a motorodrol esetleg beszélhetnénk 1 klafa bizniszről!

ha lehet mihamarább,üdv.
Na a blokkos témához: már motor is jár hozzá, ebben sincs elektronika meg kábelezés se fejidom-konzol nuku, tank van rajta, hátsó idom-szép fényezésű a váza régi(90-es) vámpapíros, adásvételi nincs. Ha érdekel valakit, 120-ért viheti, powerszervót tudok adni hozzá
csütörtökön kiderül
akkor ebből se lesz nekem gyújtás, igaz?
nem kiszerettem,csak nemvagyok uttörő,ha valaki esetleg elviszi,átülök valami populárisabbra,amit nem kell megszülni.
Na mivan kiszerettél belöle
ha valakit érdekel a tzr-em akár utcai akár versenygépként,vagy mindegyik szettjével,az keressen meg.üdv
Ha valakinek van duplatárcsás villája komplett fékrendszerrel, szóljon please
2-vel lejjebb
Csak amit a képen látsz(amugy csak 1oldalon fékes az 1Kt ami neked kevés lenne)