szia,akkor itt valami gebasz lesz,utána járok,mert 3csomagom is függőben van.küld el az emailomra mégegyszer az adataidat,reggel bemegyek a postára a feladovevénnyel,azt szaglászok!
Szia!
Mi a helyzet a futura felnivel?Nem sikerült találni?
Meghengereltettem a régit így nem üt ,de a féktárcsa nem tökéletesen fekszik fel ezért fékezésnél kicsit ráz.
Ha megtalálnád a felnit az elsőt és a hátsót is küldhetnéd!
Van esély rá?
nem,nem rettentettél,érdekelne abszolút,de nemakarlak hitegetni.van 1 müköséképtelen 17éves 250es japán piacra gyárott motorod,gyujtáshibával,hiányosan,papirok nélkül.én ha ezt megveszem tőled, vagy bárki más,maximum versenyezni lehetne vele,vagy alkatrésznek való.én valószínüleg nem versenyzek felülcsövessel,de ettől függetlenül marhamód megfogott.Elárulom azvolt a terv,visszaalakítom a sajátom utcaira,úgy eladom és a te gépedre felkerülnének az egyedi cuccok,és megmaradna az mvx250 mellé,de erre a projectre nemtudok most ennyi pénzt kiadni.
Cigánykodnék én,de nemakarok pofátlan lenni ár tekintetében.
ha megtudnánk alkudni elvinném,de nem tudom menne-e:)
Elrettentettelek? Ok, amúgy lehet összerakom. Amúgy átnéztük már majdhogynem az utolsó csavarig, és rendben van mindene. A gumikat kell cserélni meg majd megyek jövő hónapban a forgalmiért de nem olcsón adják ki... Csomag még mindig nincs, nembaj majd megkérdezem hol keveredhetett el.
+van egy pár oldalidomom is de azok nem a legjobb állapotúak
-tank, idomok(gyári)
-blokk(komplett)
-ülés
-kipufogók
-kerekek
Ha megvan az is kellene ,mert a szintézerezés elvitte egy picit!
Küldöm a címem mégegyszer!
Köszi!
de te multkor tőlem csak hátsót rendeltél,nem?üdv
Mi a helyzet a futura felnivel?Nem sikerült találni?
Meghengereltettem a régit így nem üt ,de a féktárcsa nem tökéletesen fekszik fel ezért fékezésnél kicsit ráz.
Ha megtalálnád a felnit az elsőt és a hátsót is küldhetnéd!
Van esély rá?
szó volt róla,nemmondtad hogy neked erre van vonalad
Cigánykodnék én,de nemakarok pofátlan lenni ár tekintetében.
ha megtudnánk alkudni elvinném,de nem tudom menne-e:)