Ez már régóta igy van sajnos... Úgyhogy szerintem vedd meg a Geriét akármennyit is kér érte.. Bár nem hizsem hogy horror áron adná, meg máshol nem nagyon kapsz szerintem.. De ez úgyis tudod gondolom.
Annyi az ára amennyiért a tiédet árulod... (vagyis inkább 265e forint)
De először 50-ért mondta a boltos srác, amíg meg nem kérdezte Yamaháékat.
Hogyha belegondoltok...: pl. egy simson mennyit ér? Kb. 50e Ft?
Egy lendkerék rá:15e, főtengely 10-20e, karbi 15, állórész tekercsekkel 15, gyári tank 25, oldaldobozok 25 stb... Kb. 300 ezerből jönne ki utángyártott alkatrészekből.
Akkor ha egy tzr-t raknánk össze így? Pfff...
Az a lényeg hogy olyan kurva nagy üzlet ez nekik, hogy már jobban megéri egy zsír új motort venni ha elromlik. Lassan oda jutunk, hogy gyárilag feltankolják a mocit, és ha kifogy a benzined dobd el.
figy,ha nemtudtad megoldani a dolgot,irj emailt,eladom100%-ra az enyém neked,letárgyaljuk.én most nemhasználom a tzr-t,meg meg most nemveszik sztem,ugyhogy irj,emailt,azt lebeszéljük.üdv
hali mindenkinek.
nem vagyok annyira otthona yamahába és hátha tudtok segíteni.
a yamaha fzr 250-es 96 évjáratu az ugye soros 4henderes 4 ütemű?
mia vélemény róla?
nem ez lenne a tanuló motorom. azom már túl vagyok.:-)
előre is kösz.
De először 50-ért mondta a boltos srác, amíg meg nem kérdezte Yamaháékat.
Hogyha belegondoltok...: pl. egy simson mennyit ér? Kb. 50e Ft?
Egy lendkerék rá:15e, főtengely 10-20e, karbi 15, állórész tekercsekkel 15, gyári tank 25, oldaldobozok 25 stb... Kb. 300 ezerből jönne ki utángyártott alkatrészekből.
Akkor ha egy tzr-t raknánk össze így? Pfff...
Az a lényeg hogy olyan kurva nagy üzlet ez nekik, hogy már jobban megéri egy zsír új motort venni ha elromlik. Lassan oda jutunk, hogy gyárilag feltankolják a mocit, és ha kifogy a benzined dobd el.
inkább ki sem számolom mennyi az:D
nem vagyok annyira otthona yamahába és hátha tudtok segíteni.
a yamaha fzr 250-es 96 évjáratu az ugye soros 4henderes 4 ütemű?
mia vélemény róla?
nem ez lenne a tanuló motorom. azom már túl vagyok.:-)
előre is kösz.