Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha már széthuzod össz csapágyat cseréld megéri,nézem a motor.hu csávokám hirdeti a TZR250ét 2x-is...65és71Le (1kt kodos 50le )
Főtengely csapágy szar..., lendkerék oldali, szét kell húzni, és ha már széthúzom akkor már szimeringek meg a másik oldali csapágy is ki lesz cserélve, de nem is a melóval van a baj, mert 1 óra kiszedéssel együtt kényelmesen, hanem a pénzel vannnak most nagy bajok
Minek huzod szét
Holnap reggel széthúzom blokkot, utobbi két napban nem volt időm semmire ami velem kapcsolatos
Köszi mi van az MTX-el
pontosan nem tudom, de keress egy modellezős honlapot valamelyiken csak fent lesz, egyébként ötbb féle van, és jól bírják az olajat, van pont olajpumpa méretű is
És átméröben mekkorák ill hosszra.......
Modellboltban árulnak ekkora méretű csöveket
somarace!Nincs valami 5leted,hol kapok olajpumpátol-hengerekhez menö csöveket(RGV250) már néztem autókhoz kapható résolajcsövet de nemjó
OK, nincs mit.
Én letekertem volna érte, de nagyon gyorsan hozzá akar jutni , úgyhogy holnap már össze fogja rakni , de azért köszi
Nekem mindegy, ahogy gondoljátok. Az utánvét kb.1500 lenne
Haveron múlik hogy leküld e érte vagy megveszi máshol...
Ja, és szerény véleményem szerint a Vertex jobb mint az Asso (ami a gyári beépitésű dugója)
Helló! Csak Vertexet tudok, az A méret 53.97, a C értelemszerűen 53.99. Az ára (dugó, gyűrű, csapszeg, 2db zéger) 21900.
somarace@freemail.hu
Hello mostmár biztos hogy C méretű dugó kell aprilia af1 replicába, ha lehet asso, de ha nincs jó a vertex is, gyorsan kéne
Asso verke dugód van? af1 be kéne valószínűleg C méretben, de majd holnapután derül ki pontosan...
Egyébként enyémnek olyan blokkja van mint az ns 125nek, a legújabb szériás mtx...
Szerencsére az mégse kell majd, csak a lendkeréknél lévő főtengely csapágy szar, a hajtókar ok, viszont majd kell dugó aprilia af1 replicába, holnap majd lemérjük mekkora kell, aztán majd letekerek érte
Milyen MTX-hez? Van belőle egypár... A tiedhez? 125-ös? Olasz vagy japán? Az ára amúgy 14500 a szett, de a pontos tipus azért kellene...
Hello. Nincs véletlenül honda mtxhez főtengely javító készleted?
Az 1bicaj váz ...gondolom talált tárgyak osztályárol vetted kedvezményesen
van nálam egy rotwild rfr01 freeride váz,új ára 1990euro
persze nem annyiért vettem,de nemvút occsó
Hát ja , motorom olcsóbb volt
Hát elég drága ez a biciglizés annyiért veszek 1 alkatrész motort