Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha tzr 250 3ma
Mihez.......
Halihó. Nincs vkinek eladó önindítója ócsóér?
Az a gáz aztsemtudják mi az most is hivot valami szakértö és milyen külsöleg kérdi,karcok az idomon vannak?én nemértem az embereket mire számit91évjárat+ 300e ft nál?...
finnyás tökök,ha felülcsöves tzr-t akar akkor pedig nem kéne nagyon válogatnia:D
Nem indokolta ....holnapra megint bejelentkezett 1 érdeklödö,na kiváncsi leszek(már telefonban nemvolt jó neki a KW..)
manapság már az is valami,indok is volt?
1ujabb határozott emberke mégse kell neki...de legalább felhivot hogy meggondolta magát....
250 de ö vizsgálja be....
mennyiér válsz meg tőle?
lassan de biztosan.mostmárcsak finomítgatások,szépítések..
Alakulgat látom enyémtöl lehet hogy hétfön megválok..........
én rc-m is alakul,ma kitudtam próbálni,még áttétel kicsit hosszú,de lassan összeáll a kép:) ja,meg még 2 tompító készül:)
Kimentem kicsit játszani az RC vel,szárazra(öz barna szinüre)égtek ki a kipufogok
kocsira nem volt
a 40 perce forglmi vizsgámon 15 perc után szólt a vizsgabiztos, hogy ok, mehetünk vissza.
Az eléggé baráti (+pár potvizsga lesz at több is )
Nekem 54ezer tokkal vonóval a csigajogsinál( meg még az okmányiroda )
Ebbe nincs orvosi vizsgálat, és EÜ vizsga, mert már van B-s jogsim
A vizsgák kb 10 rugót tesznek ki ebből.
Mennyi 1jogsi mostanság
Idén már nem az biztos...
éldegélek, megyek jogsira.
(meg épül a robot )
Hát jolenne ha a játékmotort lecserélnéd valami fickosabra ...mi a helyzet veled
Mivan? átköltöztetek ide? kihalt a TZR125 topic, most adjam el és vegyek 250est?
A belevaló koyo egy helyen 4200 és 3800, még számát nem tudom, majd kikeresem és megnézem itt mennyi.
igen szeretem ezeket, meg nem láttam még 125ös mocit 30Le alatt , régi rg 125ösök is mind 30Le fölött voltak nemrég hirdetve, most nem tudom, de nem sokat változhatott a helyzet
Én ezt ajánlom csapágyvásárlás ügyben http://www.rolling.hu/ korrektek,olcsok(koyot vegyél ne sporolj pár 100ast)
Amelyik jó azt nem fogom cserélni, főtengely csapágyak vannak kitéve nagy terhelésnek, többi nem kopik annyira, de megnézem mindent, amelyik kicsit is el van kopva megyek kukába