Én is kivittem ma a TZR-t kicsit megcibálni a szarvát jó meg minden...de már másnál is lehetne jó Remélem holnap jóidőlesz mennék sarazni 1kicsit (persze lightosan mert uj a kormányom )
Jah, meg a Yamahánál a csúcs! Gyári zégergyűrű a dugóhoz, szintén 5 van 1 csomagba... Mindenképp megmarad 1 Ki az a barom aki ezt kitalálja, én komolyan nem éééértem
Figyu, ezeknél ne keress logikát! A szett nekem is 1 fékre való. De ezeknél... Bezzeg mikor valami biztositó alátétet kell (lánckerék, kupl.kosár...), akkor 1 et nem lehet venni bazz, 5 van 1 zacskóba
TZR 250 1KT-nak más a cikkszáma, 1KT-W0047-00. Bár ettől még lehet u.a. Szemre biztosan detto., fékbetét is u.a...
De megnéztem több tipust is, egyre valószinűbb h 2 szett kell 1 fékhez
Azért majd számolj be hogy mi lesz! Nekem olyan már volt, h fényezett elem, origi csomagolás, cikkszám szinkód szerint passzolt, aztán kék helyett piros volt benne... Itt is kiderült, hollandoknál csomagolták rosszul. De kb. 1 hónap volt mire meglett a másik Engem meg b.tatott addig a kuncsaft persze
Néztem a rajzot, persze. Figyi, tudod mi lesz sztem? Ez csak 1 pár dugóhoz való, ahogy a rajzon van, és ebből kell 2 szett, csak elcseszték a listán és 1et irtak belőle... Tuti ez lesz.
Ja, ennek ugye egyforma mind a 4 dugója elvileg, ha jól emlékszem... TZR-e egyik kisebb másik nagyobb, de ennél asszam u.a. mind2
Na ez az mert a yamahában is vakarták a fejüket rendesen miután elmagyaráztam hogy a szett nálam az összes de mondták jogos szerintük is igy van....(én még arra gondolok a kicsiét-125 csomagolták tévedésböl mondjuk cikkszámot nemtudok de az is TDR ,remélem ez vagy valami hasonlo lesz..)Mondjuk nézted a rajzot nemegyértelmü....
Ez vicc, azért aki ilyennel foglalkozik az értsen már hozzá
Úgy útálom ezt, amikor nem értenek hozzá, de azért ott ülnek, nem szeretem amikor kérek valamit és csak néznek rám hogy az meg mi, én meg mutogathatok hogy az ottan a polcan bazdmeg
Üdv.Na szivok a fékkarmantyuval megkaptam nagyboldogan kiveszem(nembontottam fel)gyanusan kevés, 4 dugatyusfékhez=4karmantyu+4porvédö kellet volna nálam ez 1szett.Na vanbenne 2dugattyuhoz persze visszamentem reklamálni(biztos nem a saját féke van rajta.....mondtam ha idejövünk 5ilyen motorral elhiszi )ugyhogy most a csomagoloüzemben rákérdeznek(Hollandia)Vazze igy szopni és a legszebb nem itthon hülyék ugynézki a manualban is csak 2dugattyut mutat,de látszik a 4helye......hogy ebböl milesz
De megnéztem több tipust is, egyre valószinűbb h 2 szett kell 1 fékhez
Ja, ennek ugye egyforma mind a 4 dugója elvileg, ha jól emlékszem... TZR-e egyik kisebb másik nagyobb, de ennél asszam u.a. mind2
Úgy útálom ezt, amikor nem értenek hozzá, de azért ott ülnek, nem szeretem amikor kérek valamit és csak néznek rám hogy az meg mi, én meg mutogathatok hogy az ottan a polcan bazdmeg