Majd csak később rakok fel képet a mocimról, mert fényezés alatt áll. Azért adom el az idomokat, mert elől street fighter fejidom lesz, az oldala meg pucér lesz A lendkerék szabadon lesz, vörös ledek lesznek rajta .
A gyári fejidom már le van szórógittelve, az oldalidom kb. csütörtökön lesz, szóval legkésőbb péntekre teszek fel képet róla meg árat is mondok. Ja, ha kell, lefújhatom 2k-s feketére, csak úgy drágább lesz.
A dogfight rendszer külön nem eladó Soma? Nekem csak az kellene, felteszed rá a régi csöveket és úgy is el tudod adni egyben a bringát, és mindenki jól jár. Ha eladó akkor mennyi az annyi? ha nem akkor meg
Jah nagyon szép lett a tzr! gratula hozzá Jah csak annyi hogy kicsit fura elsö sárvédö nélkül. Csak vigyázz vele nagyon. Most szombaton a motogp-n a 250-eseknél az uccsó idömérön valamelyik versenyzö zakozótt eggyet 160-nál és most korházban van egy rakás borda töréssel meg lyukas tüdövel mesterséges kómában. Pedig ott azért van biztonság. Szal figyeljetek nagyon!
Keresed szayerget(mostanság eltünöben...robotok elrabolták biztos de a tzr125topikban szokott lenni)ö eléggé vágja az elektronikát.Amugy nézdmeg és irdbe keresöbe az elektronikád számát,szerintem találsz valamit rola.
Pedig tanulok elektronikát/e.techikát, na de mind1. Az még OK, hogy én nem tudom mi az az alkatrész, de hogy akinek ez a szakmája és az se tudja? Pedig egy pár muksót megkérdeztem már...
A gyári fejidom már le van szórógittelve, az oldalidom kb. csütörtökön lesz, szóval legkésőbb péntekre teszek fel képet róla meg árat is mondok. Ja, ha kell, lefújhatom 2k-s feketére, csak úgy drágább lesz.