Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ember, ez még nagyon olcsó volt . nálam bringa 45nél kezdődik, de azon nincs teló, erre már azt mondom hogy nem életveszélyes, ezalatt az. Ezen nem megy csak úgy tönkre valami.
persze,500-al megy:D
én 97-ben vettem 1 montit 30E-ért, a 10 év alatt vagy 150E-t költöttem rá csak azért hogy megmaradjon 30E-n az ára. Jó de használva is volt szegény. hátul 2.35-ös gumi van :P a högyre köll
Mennyi pffffffffffffffffff
Méretben sem kicsi, pont jó, terepen nem lehet ennél nagyobb váz.
Minőségileg tökéletes, nem drága cucc, d ekibír mindent, 130volt az alapára
DE nem kicsi az neked(nem a minöségére/márkájára gondoltam,nekem minden bicaj 1forma )
Motorral nem mernék kimenni az országból...
Na ezért viszont harapok, az a bicikli jobb akármelyik fos füstölő ócskavasnál, még sose volt semmi baja.
Azt a bicajt meg valami kisiskolás siratja
És hangosabbak is mint egy motor , és sokkal többet is esznek
Mert a malacok sokkal jobbak mint akármilyen motor, mondjuk nem túl hasznosak
Persze, ugyanazon az elven működik mint az összes DT/TZR
de azon nagyon ki szoktam fakadni mindig, hogy elöször van 6 tengerimalac aztán 1-2 motorkép meghát ö. de csak ilyen gonosz képei vannak fennt
Egyébként pöccre indul hidegben is, melegben is, és nagyon jól megy (nem egy dodge charger, de elég nyomatékos )
A V2 hogyvan a power elektromos ?
Héééééééé, ez nem bontó szökevény, ez a név már le lett foglalva az rg nek
Jolnéz ki a bontószökevényben
Egy 125öshöz képest sokkal jobban, a tieidhez képest egy robogó lehet, de ki tudja , lehet megszálta az ördög és még a tiédet is lenyomná
Az enyémre céloztam vazze!
Miaz a nagyon megy
vdani: nagyon nagy az a bmw-s feszitös fotód
Csak aztán nehogy a tied akadjon meg
Arról inkább ne beszéljünk , de tényleg nagyon megy a kicsike, csak várom már a jóidőt, kéne egy nagyon nagy fúvóka télire meg egy kisebb nyárra, igazából már a nyarat várom, meg most szétkapom ha végre lesz pénzem, és kap egy blokk felújítást is.