bocsi ha nemvoltam/vagyok érthetö a 6-os csavar(10-es kulcsnyilásu-az fogja fel a tárcsát a powert..végére)ha levetted meglátod a tárcsa belsö oldalát..(téglaalak/sarkai legömböjitve-az megy rá a tengely végére)...máshogy nemtudom elmagyarázni....... Ui:elvileg annak a formának kell lennie...a 250/500ccm az félkör alak
kép nincs...trapéz alaku a power tengely vége?(amit én láttam az az volt)veddle a bowdwnes tárcsát rola,nézd meg a tárcsa formáját (ahova a power tengely megy)aztán rájösz...
Csáó!lenne egy kérdésem, TZR-t szeretnék venni és mit szóltok ehhez?: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... nem 160 az ára hanem egy picivel több, de sztetek megéri? én sztem elég jó kis motornak néz így képről ki.
Tzr nekem van egy jó szerelőm ha gondolod bejelentelek,és szerintem a következő szezonra megcsinájja.vagy inkább neked is az elmegyógy számát adjam meg?
és ha elrakod a szelepvégén lévö tárcsát(tudod a trapézvégnél ) nézted -légszürö,gyertya az a baj már nemtudok több tipet+nincs viszonyitási alapom hogy mi hogy áll jol(nincs már 125-ös..)szerintem hagyd ugy....belefogsz bolondulni
Délután szereztem zsír új elektronikát, kölcsönbe! Átdugdostam és ugyan ezt csinálja! Hát bazzeg már tippem sincs! Még próbálkozom, de ha tovább gecizik akkor jövő héten elgurulok a Yamaha-hoz! Még valami tipp, ötlet????
Hi all! Kezdek én is behülyülni lassan! Bár én tudok motorozni de csak nyélgázon , power fölött! Egyszerűen nem értem, már mindent kipróbáltam, mindent kicseréltem a blokkban de semmi változás! (dugattyú, hajtókar, főtengelycsapágy, fszimering, tömítések stb.) Még mindíg ugyanaz a gond! Powernél normális, power alatt szar (dadog, nem zár vissza), vagypedig power alatt fasza, de akkor felette nincs erő, szaggatt, nem pörög rendesen! Voltam 1 szerelő fasznál, hát mit mondjak, akkor először látott yamaha powert! Na jó, mondtam akkor hagyjuk, elköszöntem! Még valami okossággal nem tudnátok szolgálni??? Még arra gondoltam hogy a powerben van 1 szimering lehet h az a szar! Ha kicserélem akkor változik valamit????
Ha nem sikerül belőni akkor elviszem 1 yamaha szervízbe, bár ott elég húzós lesz!!!!
Tzrr mit kérsz a géped ért mikori rendszám?
Ha nem sikerül belőni akkor elviszem 1 yamaha szervízbe, bár ott elég húzós lesz!!!!
HELP!!!!!!