Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi ha nemvoltam/vagyok érthetö a 6-os csavar(10-es kulcsnyilásu-az fogja fel a tárcsát a powert..végére)ha levetted meglátod a tárcsa belsö oldalát..(téglaalak/sarkai legömböjitve-az megy rá a tengely végére)...máshogy nemtudom elmagyarázni....... Ui:elvileg annak a formának kell lennie...a 250/500ccm az félkör alak
Huhh, már csak azt nem értem hogy mit fog a 6 csavar??????? Igen, trapáz alakú a power vége!
Hi! Az a motor újra van festve, csak gyűrűt cseréltek rajta! Lesz munkája az új gazdinak
mi az hogy kb....felhivtad vagy valaki közvetit...
aztmondták 180 körül kb
képen jonak tünik...mennyi az a kicsivel több
kép nincs...trapéz alaku a power tengely vége?(amit én láttam az az volt)veddle a bowdwnes tárcsát rola,nézd meg a tárcsa formáját (ahova a power tengely megy)aztán rájösz...
Csáó!lenne egy kérdésem, TZR-t szeretnék venni és mit szóltok ehhez?: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i... nem 160 az ára hanem egy picivel több, de sztetek megéri? én sztem elég jó kis motornak néz így képről ki.
bazzeg még mindég homályos! Kicsit érthetőbben! Vagy egy képpel megelégednék! Ja meg az elmegyógy számát paszzoljátok át!
a power tengely vége trapéz alaku,a tárcsa téglaalap 6-csavar fogja fel(sarkai lecsapva)ide oda tudod elrakni...érthetö.?
Én inkább eltolom a Yamahahoz! Tavaj amikor gallyra ment a jeladó 2 nap alatt megcsinálták, mi meg hetekig geciztünk vele!!! De azért kösz!
Tzr nekem van egy jó szerelőm ha gondolod bejelentelek,és szerintem a következő szezonra megcsinájja.vagy inkább neked is az elmegyógy számát adjam meg?
Hova rakom a tárcsát?????? -nem igazán értem
és ha elrakod a szelepvégén lévö tárcsát(tudod a trapézvégnél ) nézted -légszürö,gyertya az a baj már nemtudok több tipet+nincs viszonyitási alapom hogy mi hogy áll jol(nincs már 125-ös..)szerintem hagyd ugy....belefogsz bolondulni
Délután szereztem zsír új elektronikát, kölcsönbe! Átdugdostam és ugyan ezt csinálja! Hát bazzeg már tippem sincs! Még próbálkozom, de ha tovább gecizik akkor jövő héten elgurulok a Yamaha-hoz! Még valami tipp, ötlet????
és ezzel a hozzáállással megél.....gondolom igen....nyitok én is szervizt(csak japán tipust szerelek)és én nem csak igérgetni tudok
Má 66 szor elvinném máshova de nincs választás egy van még,de má cseszhetem me annak minimum 3 hét,nembaj meglesz a reklmáma a szerelőnek asziszem
Tudod mi a gáz?hogy ez egy hivatalos kawasaki,suzuki aprilia szerelő,és versenyzett is jó idejig az egész család szerelő
96os, rendszámos! az ára 420
elképzelhetö...
bocsi hogy rosszul irtam le a neved
Hali!
Tzrr mit kérsz a géped ért mikori rendszám?
Nem szorul, akku new! A powernél lévő szimmerig miatt nem lehet?????
nem szorul(bowden-motor vagy maga a szelep..-akku jó?)
Hi all! Kezdek én is behülyülni lassan! Bár én tudok motorozni de csak nyélgázon , power fölött! Egyszerűen nem értem, már mindent kipróbáltam, mindent kicseréltem a blokkban de semmi változás! (dugattyú, hajtókar, főtengelycsapágy, fszimering, tömítések stb.) Még mindíg ugyanaz a gond! Powernél normális, power alatt szar (dadog, nem zár vissza), vagypedig power alatt fasza, de akkor felette nincs erő, szaggatt, nem pörög rendesen! Voltam 1 szerelő fasznál, hát mit mondjak, akkor először látott yamaha powert! Na jó, mondtam akkor hagyjuk, elköszöntem! Még valami okossággal nem tudnátok szolgálni??? Még arra gondoltam hogy a powerben van 1 szimering lehet h az a szar! Ha kicserélem akkor változik valamit????
Ha nem sikerül belőni akkor elviszem 1 yamaha szervízbe, bár ott elég húzós lesz!!!!

HELP!!!!!!