Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Űdv tzr 125 cdi kellene 2-rh hoz ezek a betük számok vannak a a cdi-n:2 RH-MO 7YL és 9 vezetékes ha valakinek van kérem irjon a :joc31@freemail.hu-ra. Esetleg ha valaki tudja hogy lehet e helyetessiteni valamivel kérem azis szóljon köszi jocó.
Valszeg a szabadonfutód fog szarakodni, szedd szét takarítsd ki , ne nagyon legyen olajos! és jólesz
Önindítónál a szénkefe kopottas néha indít néha nem ! HIDEG motort egyáltalán nem . Előjöt az a probléma hogy az önindító forog de nemhajtja meg a másik kisebb fogaskereket . Röpsúlyos elven működik ? Segítsetek üdv .
Sziasztok eladó 4dl hez való fejidom (mosolygos) illetve oldalidomok
müszerfal (jó állapotú) kábel köteg első lámpa ha kell irjatok budapesten van a cucc
Dom16@freemail.hu
oksi, dobj egy email cimet köszi.
árban menyi lenne? akár pü-be is irhatod!
Hello itt a kép a gyujtás alaplapról meg a cdi-ről, ha kompletten cseréled lendkerékkel akkor jó szerintem mert a főtengely ugyan az szóval jónak kell lennie.
Küldenél teis képeket!

A 4dl é 3 tekercses nekem a képen látható van ! Hejetesíthetö szerintetek a 2ö!?
Szia, nekem van 4HX-esből cdi-m meg komplett gyujtás alaplap is van, bár ugye ezek 3 tekercsesek.
Üdv:Márk
dobj emailt keppel! dom16@freemail.hu
nekem van 4dltekercs lendkerékel deknivel ha érdkel!
Nincs valakinek véletlen egy álórésze 2fl van ráirva szthiszem ! De 4hx-4dl cdi is érdekelne!
Figyelem TZR be IRIDIUM gyertyáim érkeztek !
Jobb gyorsulást és stabilabb motort eredményez! Valamint hosszabb életartamu mint a br9ecm !

Akciós ára 4300FT + posta !
a vagy Budapest (posta?) ha kell rakok fel képet
á én debreceni vagyok,csepel olyan hely nem is létezik
vagy itt számom hivj fel aztám megbeszéljük
06705854195
szia csepelen vagy mikloson amelyik jo neked
szia hól laksz mert személyesen venném meg?
szia nekem van idomok ha kell 4dl hez oldal idom fej idom
ha érdekel irj
kérlek adj 1 email címet,volna 1 bizniszem ha érdekel.
Szia, van fejidom, hasidom, akksi takaró idom, egy db balos oldalidom, jobbos is van csak az az eggyel újabbé, felmegy rá, csak hát akkor fele ilyen, fele olyan lenne...
üdv érdekelne,hogy maradtak e még idomok stb?
üdv érdekel valakit 1 tzr?
Érdekel küldj képet ,jakabracing@gmail.com -ra és mérd meg légyszi milyen vastag