Sziasztok.
Van 1 tzr125 ös vasam.
Az a kérdésem hogy hol van rajta az alvázszám? :)
A kormánynál találtam 1 számsort,de az meg a motorszámmal majdnem egyezik.(a számsor elején van + 2 betű)
Az lehetséges hogy ugyanaz a motor és alvázszám?
Köszi a segítséget.
Sziasztok!Segítségeteket kérném.125 4dl-m van két év állás után ma életet leheltem bele.Kicsit nehézkesen de beindult,leállítottam hogy ne füstölje tele a garázst és onnantól kezdve se kép se hang.A müszerfalon nem világít az olaj és az üres jelző lámpa se.A biztosítékot megnéztem azzal nincs gond,mikor ráadom a gyujtást nem történik semmi.Ötleteiteket előre is köszönöm.
gyertya új . ezelőt pár nappal szépen járt alapjárat menetteljesítmény kiváló volt. benzin kifogyot és azóta nemmegy karbi takarítás tanktakarítás új aksi de sehol semmi életjel !
hmm ez érdekes mert ha szikra van azért indulnia kéne, lendkereket nem forgattad meg, átforog rendesen a főtengő, nincs semmi más gond?
Amugy egy gyertya cserét megér ha még nem történt meg, sosem lehet tudni.
Szerintem inkább keress fel egy profi kipufogó készítőt, és csináltass vele egyett, és ott vezeti el neked ahol szeretnéd, árban meg olyan 30 körül lenne kb.
ha állt 1 jó ideig az lehet hogy csodákat tenne! meg 1 tank takaritás!
bár mikor én megüzletletem a tzr-t az nem ment vagy 2évet és aksit tetünk bele és beindult 1 perc alat!
Üdv . olyan problémám lenne önindító kitünően teker , benzint kap szikra van mégsem indul ! Mi lehet a fő probléma ? pl gyertya hőérték vagy esetleg még a motor állt mostanába egy karbipucculás csodákat tenne ?
Üdv:Márk
Keresek TZR125 első féktárcsát 310mm 2db-t
jakabracing@gmail.com
Van 1 tzr125 ös vasam.
Az a kérdésem hogy hol van rajta az alvázszám? :)
A kormánynál találtam 1 számsort,de az meg a motorszámmal majdnem egyezik.(a számsor elején van + 2 betű)
Az lehetséges hogy ugyanaz a motor és alvázszám?
Köszi a segítséget.
Amugy egy gyertya cserét megér ha még nem történt meg, sosem lehet tudni.
Pl őt http://www.sportmotor.hu/tagok...
üdv: Tomee
bár mikor én megüzletletem a tzr-t az nem ment vagy 2évet és aksit tetünk bele és beindult 1 perc alat!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232