Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van de regi tzr 2rh s frissen furva tkrj dugóval 25000 ft
fúrni, nem lehet már? itt Miskolcon tudok olyat aki jól fúr.
Mi meg szerintem már beszéltünk telón, nekem nincs.
TZR hez hengered esetleg ?:D
Tzr-125 4dl papíros vàz elado váltóval főtengellyel számos blokkba beépítve!45000 pénz igény esetèn adok +35000 ert komplett futòművet is kerekekkel telóval lengövillával
30 512 9874
Szia azt a TZR t eladtam egyben sajna nincs mostsemilyen oldalidomom!
Szakszervíz............
Szerbusztok! TZR 125 henger érdekelne ami jó álapotban van , van valakinek eladó?
én 10500ig forgatom 6.ban 1-2-3-4 beforog 11 fölé is és valahogy nem ragad meg ez a vacak.

de valaki tegyen már be képet erröl a nicasilos hengerről, ugy hogy számok is látszódjanak, köszi
11e
Nekem a " Vasperselyes vackom" van a motoromon és 11500-nál váltok el akárhányadikban.

meddig forognak azok a "vasperselyes vackok"?
Esetleg érdekel valakit egy 4dl váz? Papírok nélkül..
Hello katanas! Nekem van egy TZR 125 RR 4DL vasam amin jelenleg 3MB00 henger van ha jó rá a tiéd és jelen állapotában használható valószínű érdekelne!
Hello rg500! látom a képeken hogy szürke színű a TZR burkolata! az enyém is ilyesmi :), Érdekelne hogy megvan e még és mennyi az ára a két oldalidomnak!
előre is köszi a választ!
nem az enyém ragad meg... hanem ismerőseimnek a vasperselyes vackai.. összes megragadt eddig akinek olyan volt szám szerint 4 van itt ilyen. szakszervizben volt szervizelve és mégis.
Ment a vissza mél
ment méél
Valaki megtudná nekem mondani egy 4dl kipufogó dobnak a teljes hosszát, Végcsőhossz számítás miatt kell.
Nekem van egy tzr 125 4dl-es cdi-m csatlakozok nincsenek rajta meg az egyik kábel törött volt, de kilett javítva, nem adom drágán, Írj ha érdekel, akos.s70b@yahoo.ie
amugy nincs már meg a tzr
elcseréltem 1 sr 150-re meg + kp-ra
az nincs sajna de katanas árul ha megvan még neki!
milyen motor az ha megkinzod 1 kcsit megragad?
CDI-d nincs véletlen?
valakit érdkel yamaha tzr 125 4DL alkatrész? van pár cucom!
van gyujtásom ( lendkerék és alaplpa a deknibe!) az ára 15e a 2
van 1 olajdeknim benne a olajpumpa is az ára 10e
és van 1 zsir új elős fogaskerekem az ára 3e
adatlapomon az elérhetőségek!