Acél vagy alu felni között van lényeges különbség? XT 600
Mert én csak 2 különbséget gondolok, hogy az alu könnyebb és nem korrodál
Mert amit kinéztem alu kerekeket elvitték, de aki elvitte eladja a gyári acélt mivel neki az alu tetszik jobban
Első hátsót egybe, nekem meg pont ilyen kell utcai szettbe, a mostanin meg maradna a krossz gumi.
A biker-world már egy ideje sajna nem működik, a srác kiment németbe, egy darabig még a postai út működött, de az is megszakadt (az én tudomásom szerint, kollegám az utolsó rendelésére nem is kapott választ).
Hétvégén valakinek nincs kedve off-road tekeregni? Vagy ha valaki megy és nem gond szívesen csatlakoznék (Pest megye, budai oldal, de ha Pest határáról van a rajt északnak vagy keletnek az is érdekel)
Sziasztok!
Van egy nagyon jó oldal, amin elég sok alkatrészt lehet kapni, és jó áron. Régen innen rendeltem az alkatrészeket, de megszünt az oldal, de most megint megtaláltam. http://babyzoom.hu/biker-biker...
Tükör index minden van rajta és működik is, valamint pont azért akartam itt ahol, mert ő nem olyan szigorú, hogy még a koszos kocsikat is megbuktatja, szóval valóban kell nekem egy kipuff ami gyári normával teljesít mint hangban, mint külalakban
tegyél fel 2 tükröt, jó gumikat, index stb, aztán nem szoktak a maszekok kötözködni
ha meg igen akkor el kell vinni másikhoz, van annyi mint szaron a légy
Nincs valaki Tolna vagy Fejér megyéből?
Szeretném műszaki vizsgára vinni az XT 600ast viszont ezzel a kipufogóval nem engedik. Nincs valakinek kölcsönbe gyári? Vagy E esetleg H szabványos?
amennyire nézegettem az xt-ket egész egyformák
hátul vannak inkább más méretek, az a rész amin a lánckerék van tuti nem egyforma
magamnak vettem tartalékba mert egyszer nekimentem egy betonoszlopnak aztán kicsit kiegyenesedett a felni, de mivel nem üt nem tettem fel
Várok még jobb lenne egyszerre 1 helyen beszerezni őket. Amúgy ugyanaz a felni/agy méret a Tenerétől kezdve sima XT 600 egészen a TT-ig?
Persze nem a dobfékesre gondolok.
Most kaptam mástól levelet, valamit biztos elírtál.
Ára?
ha csak szettben találsz a másik 3 engem érdekel
1 db ilyen képen látható gyári irányjelzőt keresnék megvételre
Mert én csak 2 különbséget gondolok, hogy az alu könnyebb és nem korrodál
Mert amit kinéztem alu kerekeket elvitték, de aki elvitte eladja a gyári acélt mivel neki az alu tetszik jobban
Első hátsót egybe, nekem meg pont ilyen kell utcai szettbe, a mostanin meg maradna a krossz gumi.
Hétvégén valakinek nincs kedve off-road tekeregni? Vagy ha valaki megy és nem gond szívesen csatlakoznék (Pest megye, budai oldal, de ha Pest határáról van a rajt északnak vagy keletnek az is érdekel)
a 6 kerben évek óta nincs semmi, pedig anno oda mentünk a cuccért
Van egy nagyon jó oldal, amin elég sok alkatrészt lehet kapni, és jó áron. Régen innen rendeltem az alkatrészeket, de megszünt az oldal, de most megint megtaláltam.
http://babyzoom.hu/biker-biker...
ha meg igen akkor el kell vinni másikhoz, van annyi mint szaron a légy
Szeretném műszaki vizsgára vinni az XT 600ast viszont ezzel a kipufogóval nem engedik. Nincs valakinek kölcsönbe gyári? Vagy E esetleg H szabványos?
hátul vannak inkább más méretek, az a rész amin a lánckerék van tuti nem egyforma
magamnak vettem tartalékba mert egyszer nekimentem egy betonoszlopnak aztán kicsit kiegyenesedett a felni, de mivel nem üt nem tettem fel
Persze nem a dobfékesre gondolok.
Azért köszi!