szelephézag: vagy ciripel vagy nem indul jól
megnézni nem sokáig tart
szívó 0,1 kipuff 0.15
beállítani kicsit macerás de nem lehetetlen
kipufogó: személy szerint utálom a nyitott csöveket, szétzúgja az ember fejét, anyázik a nép amerre halad stb stb
ráadásul még többet is kajál mert adni kell kaját neki nehogy beégjenek a szelepek
olaj: az a botond addig jó míg nem indítod be.. keress bele 4t motorkerékpár olajat, ásványi is megteszi
hello az lenne a kérdésem hogy a szelephézagot menyi idö után érdemes beállitani,valamint menyire van nagy hangja a vezérmüláncnak ha már cserélni kell.
az enyémen még gyári kipuff van ha csinálok bele kipufogot vastag kromcsőböl az mien lenne? bármint hogy nem ártok vele a motornak? mert ugye abba már semmien folytás nem lenne az égvilágon
BOTOND 20W-50
Többfokozatú motorolaj a régebbi motorkonstrukciójú, négyütemű, benzinüzemű személygépkocsikhoz. Használatával csökken az olajfogyasztás, javul a motor belső tömítettsége. Jóváhagyások és minősítések: API SF/CC, MIL-L-46152B ez az olaj jo lenne a tt-be?
na ezek valahogy kimaradtak az életemből...
mondjuk bankkártyám sincs, én még szeretem a pénz szagát
légszűrővel meg szerintem kár szenvedni, nem olyan hogy szétszedi az ember évente 10x, útközben meg egyszer sem kell.....
én egyszer szétszedtem, kitakarítottam aztán azóta elvan
A paypal is egy olyan bank féle, a pénzedet továbbítja, és nem is kér érte semmit. Csak előnye van neki, hátránya nincs(ha csak fizetsz vele). Azonnal átmegy a pénz, szóval ennél gyorsabb nincs is. www.paypal.com
Beregisztrálsz, ott kérni fogja a kártyaszámodat, így a későbbiekben tudja majd vonogatni a pénzedet.
Mindegy melyik ebay-re regisztráltál, mindegyikre érvényesek az adataid.
ha a postás hozza ki akkor az fasza mer az odaadja a szomszédnak is, aszittem futárral jön.
ez a pay pal ez mi a tosz mer azt nem ismerem, csak úgy nagyvonalakban.
regisztráltam mégegyszer az ebayre a .com osra
ja ezt kifelejtettem:
Lehet kérni máshova, csak nem biztos hogy odaküldi az eladó. Azt a címet veszik általába figyelembe, ami be van írva neked szállítási címként a paypal-re. Egy próbát megér, jó esélyed van rá, hogy elküldi más címre is az eladó. Viszont ha jól tudom, amikor viszi a postás, az ilyesmiket bele szokta tömni a postaládába ha nem talál senkit otthon, de olyat is szokott csinálni, hogy ott hagy egy cetlit, hogy átvehető a postán.
A postaköltség 4 font, és ez tényleg ennyi. Fizetni paypal-el érdemes, mert ingyenes a használata, és be vagy védve ha nem jönne meg a cucc. Ha már be vagy regisztrálva valamelyik ebay-re, onnantól az összesre jó a jelszavad.
Ez a fékcső, ami a képen van, nekem asszem 5 munkanap alatt jött meg, az ini kollégával vettünk ilyet. Viszont eladó függő is a dolog, mert pl a múlt héten vettem egy pólót, kedden ütöttem le, pénteken reggel otthon volt. De volt olyan is tavaly tavasszal, hogy nem találtam sehol sem normális áron hátsó fékbetétet, aztán egy vasárnap találtam nagyon fasza GoldFrent. Le is ütöttem, kedd délbe szóltak otthonról hogy jött egy csomagom...
Szóval nagyon eltérő, vannak ellenpéldák is. A számítógépembe az új proci közel egy hónapot dekkolt valahol, pedig rajt volt az angol posta pecsétje, és tényleg akkor adta fel az eladó amikor mondta.
Összességében azt lehet mondani, hogy átlagben 5 munkanap mire ideérnek a cuccok.
illetve még egy csomó kérdésem van/lenne ezzel a rendeléssel kapcsolatban.
pl.: azt tudom hogy van írva postaköltség a hírdetésben de az valami 2 font, ezt keveslem, jó lenne ha ennyi lenne össze vissza,
nekem ilyen otp direkt izém van amivel tudok utalni, ha megadja a számlaszámot akkor kiszámolom hogy mennyit kell utalnom és utalom is azt jónapot?
ugyebár nem vagyok regisztrálva az ebayen, vagyis de de csak a németen, az lenne a problem ezzel hogy ha regisztrálok célszerű lenne a saját címet megadni, de az a helyzet hogy ha bizonytalan hogy mikorra jön meg akkor nem 100% hogy itthon vagyok, tehát máshová kell kérni, ez megoldható(csak írok neki egy levelet?)
na hát köszi a választ, egyenlőre ennyi kérdésem van.
tegnap én is voltam terepezni, igaz autóval, aztán csak egyszer kapartunk el, őstermelők összebasznak mindent, aztán a hófúvástól nem látszódott a mélyebb keréknyom
régebben ilyenkor szimóval nyomtam, vékony láncot végigtekertem a gumin és már hasított is.....
kb annyit ment orral előre mint deknivel a küllők köze mindig betömődött hóval
gondoltam kimegyek motorolni egy kicsit a nagy hó örömére, meg 0fok fölött van a hőmérő, erre vagy 30 métert sikerült mennem, egyszerűen csak kapar meg kapar, még alapjáraton is, leszáltam róla hogy tolom közben egy kicsit kuplung ráenged, kapar egyhelyben , gáz nélkül, mondom már ráülök hátha változik de ugyanez alapjárat és forog a kerék egyhelyben.a dt legalább erre jó volt.
Légszűrőház témával hogy álltok? Nekem van benne jópá furat, ami teljesen szét van menve, és csak forog benne a csavar. Nagyobbat meg nem tudok bele tenni, mert így is elég vékony.
Arra gondoltam hogy elviszem müanyagoshoz, aztán feltöltetem.
Vagy van valami olyan folyadék ami megköt és műanyag lesz belőle? Létezik ilyen?
A pénz úton van, légyszi majd szólj hogy mikor adod fel a csomagot, mert riasztanom kell a nagymutert hogy figyelje(napközben folyton szökésben van...)
ma kaptam egy egyszerűsített megoldást.
fúrjak bele 8as menetet aztán ha kiszakad legalább lesz hely hegeszteni.......
na erre nem gondoltam, úgy tűnik nem vagyok még eléggé meggájver
megnézni nem sokáig tart
szívó 0,1 kipuff 0.15
beállítani kicsit macerás de nem lehetetlen
kipufogó: személy szerint utálom a nyitott csöveket, szétzúgja az ember fejét, anyázik a nép amerre halad stb stb
ráadásul még többet is kajál mert adni kell kaját neki nehogy beégjenek a szelepek
olaj: az a botond addig jó míg nem indítod be.. keress bele 4t motorkerékpár olajat, ásványi is megteszi