Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Chevy ,ez egy jó ötlet!
kösz hogy emlékeztetsz...Fekete is legyen....
A szomszédomtól meg nem kellene motor!
Jó a hozzáálásod.....tedd hozzá hogy hibátlan,milyen szinben,nagyon olcsón és a szomszédban legyen(vagy vigyék házhoz) .
Keresnék Yamaha tdr125-ös eladó kecskét! Lehetőleg deltabox vázasat szeretnék...kb.2-3 hét múlva lenne esedékes a motorvásárlás! Csak nem akkor akarok keresgélni!Pécs környéke!
Sziasztok!Van egy eladó mocim!Érdeklődni lehet:zotyadry@euromail.co.hu

Üdv Zotya
Szia!Kell még a tdr moci?:-))
Sziasztok.TDR250 alkatrészek . http://www.kepesmotor.hu/motor...
köszi mátr an motorom egy 1998 as deltabox vázas gyönyörű
Helló!
A motor már kb 1 hónapja elkelt
Hali!
Nekem pedig négy darab indexem lenne eladó ezer forintos darabáron.Olya, mint az Ádám által felrakott képen.Akit érdekel írjon a connelly@freemail.hu-ra.Az indexek nem újak!
Yamaha TDR 50 új gazdát keres!

Érd:06-20-618-2132
csáó, nagyon fontos lenne vki estleg tdr -hez kipufogó dobot, v estleg teljes kipuff rendszert? Ha van előre is köszönöm
Kérlek jelezd ha van: szakal2@vipmail.hu
Helló Viktor. Nekem is van most egy eladó tdr-em. 125/50. Ha érdekel szólj és további infokat mondok
Helló Maxel! Láttam hirdeted a motorod, érdekelne. ha az a narancssárga-szürke motor az. HA igen akkor léci Küldj képet az e-mail ra és egy telefonszámot. Előre is köszy.
E-mail: nokia94@citromail.hu
Szia Viktor!
Nekem van egy rendszámos tdr-em, ha érdekel akkor irj erre a cimre: b84i@freemail.hu
Sziasztok! Viktor vagyok egy yamaha tdr 125/50 keresek ami nagyon jó állapotú. Pest megyében Kartalon lakom, ha tudtok valamit ajánlani akor csak irjatok. Előre is köszönöm.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy hol tudnék a következő alkatrészekhez hozzájutni? (Yamaha TDR 125 '95)
- kormánycsapágy
- kerékcsapágy
- láncszett

Válaszokat előre is köszi!
Köszi az infokat! Akkor maradok a réginél! elsősorban mászkálni és túrázni kéne, csak nagyon lightos földútra használnám havonta max 2szer... Ez esetben maradok a mellett a döntésem mellett, hogy régebbi típust veszek.
Heló!
Más a gyújtása (és nem passzol egyik elektronika se, más az összes csatlakozó, és méret is), és az olajpumpája is. Idomokat csak Yamahánál lehet rendelni, de méregdrága. Nekem kellett egy idom a volt deltaboxosomhoz, felhívtam az összes bontót amit találtam a neten, de sehol nem bontottak ilyet.
Van ott elektronika különbség is (az 15le fojtott)szerintem+alkatrész a deltáshoz nehézkesebb(idomok..)Amugy a TDR lightos enduro,inkább városi motor(persze terepezni mehetsz,de puha telók+törö idomzat )1 DT inkább enduro
Köszönöm szépen a vállaszt! Azért kérdeztem igazából, mert azt hittem hogy a deltás valami más anyagból készül vagy ilyesmi... Annyira komoly terepre nem akarom használni, inkább mászkálni meg túrázni, néha-néha hétvégén kimenni lőtérre, de ott is csak földút, nem komoly terepre. Típusbetegségei vannak amikot érdemes elkerülni? Köszi előre is! Marci
Van sok különbség a deltabox meg a sima tdr között. Elsősorban az hogy a deltaboxosak azok újabbak (azt hiszem 96-tól csináltják de nem biztos az év), kinézetre is különbség van de ezt láthatod a képeken. Terepen használgattam én is persze bizonyos korlátokon belül (nem terepre tervezték eztért nem kell gyilkolni), ha borulsz akkor a műanyag szerintem eltörik mivel nem olyan mint a dt-ken. A fogyasztása olyan 5-7 liter között van, attól függ hogy húzod neki. Vége általában 120-140km/h. Ha még van kérdésed tedd fel
Hali! Ha a többi kérdésemre nem tudok vállaszolni, legalább azt mondjátok meg hogy mi a külömbség a deltaboxos és a sima trd közt!? Azt gondolom hogy a deltaboxos újabb, de a váz valamivel jobb bennne?
sziasztok! tudnátok segiteni? sürgösen kéne nekem egy komplett porlaszto tdr125rhez.
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a Deltabox-oshoz való kuplungkar jó-e a nem Deltaboxoshoz is? ('95-ös a motorom)

Üdv: Tanker
Egész nyugodtan. Amúgy én is ott körül gondoltam az árát. Ha kell akkor írj