Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Nemrégiben vettem egy honda nsr-t, de szeretném lecserélni valami túra endurora, mert amire én használnám ( túrázás, városban ide-oda menés, néha terepezni) nem valami jó... Err persze megvétel után jöttem rá! :D A TDR-ről szeretnék kérdezni pár dolgot, pl.: van valami külömbség a deltaboxos és a sima vázas közt, vagy csak a matrica? Illetve terepen megállja annyia a helyét mint egy simson vagy egy mz? Komolyabb terepre nem szeretném vinni, inkább túrázgatni vele. 5-6 liternél fogyaszt többet? Több most nem jut eszembe hirtelen... Ja, alkatrészellátása gondlom olyan mint a többi japán motornak... drága...? Vannak rajta könnyen letördelhető cuccok? Olvastam itt teszteket, de nem igazán találtam ezekre a kérdésekre vállaszt. Előre is köszönöm a segítséget! Sziasztok! Marci
Köszönöm a videót!
Tényleg nem kopott :)
Mivel találtam 10-12-ért új gumit, ezért 7-8ezernél többet nem tudnék adni a Tiedért.
De még futok egy kört otthon is a hétvégén a gumisoknál.

Üdv: Tanker
Én ezt a gumit tavaly augusztusában vettem 14000Ft-ért és mentem vele földön és úton egyaránt kb 2000km-t ami alatt szinte semmi kopás nem lett rajta. Persze nem egy kanyarvadász gumi de nekem nagyon megfelelt a célnak, nam csúszkált nem dobált, terepen meg kitűnő volt. Hidd el nem azért hogy reklámozzam de tényleg nem kopott sokat. Pár perc és rakok fel képeket. Árat nem mondok szeretném inkább ha te tennél egy ajánlatot
Értelek!:)
és köszi a segítséget...ha van vmi akkor még úgyis jövök....de sztem majd olyan két hét múlva veszem meg....:) egyelőre had menjenek le az érettségik...:D
Szia amigó!

Én a hétvégén vettem egyet.

Még csak kb. 80 km-t motoroztam vele, de nagyon megtetszett. Nekem első motorom, úgyhogy mint kezdő tudom megosztani Veled a tapasztalataimat.

Szerintem a motor (bár valszeg nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel :) elég erős. Természetesen pörgetni kell a kis kétüteműt. Hamar bele lehet jönni. Az úton már egyszerűbb megtartani, de állva néha még énis küzdök a 140 kg-al :)
Mivel nem mai darabok (mármint, hogyha ilyet veszel), így költeni kell rájuk. Egy heti keresés után elég jól összeírtam, hogy hol tudnék beszerezni olcsón dolgokat.
Végsebességet nem tudok írni Neked, mert nincs spirálom. Mondjuk szerintem hogyha lesz, akkor sem nézem meg, nem vagyok én egy motorgyilkos :)

Fogyasztás: ez az, amiről még nem tudok írni, mert még nem volt alkalmam ennyit menni vele :)

Összességében nekem nagyon tetszik. Persze azis kérdés, hogy mire használod.

Ha van kérdésed még, szívesen válaszolok

Szia!

Tolna megyei vagyok. Érdekelne a gumi, bár én szinte csakis aszfalton használom a masinát. Későbbi terveimben szerepel csak, hogy megnézzem terepen :)
Szal az lenne a kérdésem, hogy mennyire jó egy ilyen gumi? A másik, hogy mennyiért adnád oda éshogy mégis milyen állapotban van, mert így képről nem nagyon lehet megmondani.
Fékbetét után még érdeklődöm. Köszönöm szépen a tippet!

A TDR-emről majd teszek fel képet. '95-ös évjárat.

Üdv: Andris
Sziasztok!
Nézegettem egy pár tdr-t mostanában, és úgy döntöttem, el jött az ideje, h.én is tdr tulaj legyek lassan....
Viszont nem megy ez ilyen könnyen.... szeretném megkérdezni tőletek, h.vannak e gyakori hibái, és mik szoktak előfordulni....
Hogy vagytok megelégedve?mennyit esznek?hogy mennek?
ezeket azért tőletek kérdezem, mert ha attól kérdezném akitől veszem, az tuti hogy letagad egy litert, hozzátesz 10km/h-t a végsebességéhez, elvesz 2-3 mp-t a gyorsulásából....
De egyébként bármilyen tanácsot, észrevételt, segítséget szívesen fogadok....
a válaszokat előre is köszönöm!
Széles utat!
Helló üdvözöllek a TDR-tulajok között Ugyan nem tudom milyen tdr-ed van de nekem lenne egy hátsó gumim (enduro 130/90/17) a képen láthatod. Ha érdekel írj majd. Azt meg nem tudom hova valósi vagy de a fékbetétet én vasaltatni szoktam, én Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lakok és legközelebb Jármiban foglalkoznak ilyennel
Sziasztok!

Újdonsült TDR tulaj lettem

Természetesen van mit dolgozni a motoron, úgyhogy első körben szeretném Tőletek kérdezni, hogy a következő alkatrészeket honnan tudnám a legolcsóbban beszerezni:
- km spriál
- hátsó gumi
- fékbetét

Válaszokat előre is köszi!

Eladó Yamaha Tdr 125, rendszám, törzskönyv, vizsga, 97.08 havi forgalomba helyezés. Érdeklődni: feraj@freemail.hu
Helló, 125-ös rendszámos TDR-t vennék. Aki tud az írjon fórumba vagy -/juno88@citromail.hu/-ra
Én nemtaláltam 38ast..93-02ig 16/57 vagy 92-95ig 16/51 Ezek esjot TDR125R.Én nemtudom eldönteni neked mi jó Válasz 1köztes megoldást elöre/hátra(elejét könnyebb/olcsobb variálni
http://www.nagyvas.hu/motorosb... Nézd meg akkor, mert úgy látszik hogy én hülye vok hozzá.... yamaha tdr 125 1995 A gyári méretben pedig 38 fogast mutat. De kérlek akkor mondd meg hogy milyen kell rá?
jah értem...
Nemadtam el mert 1 ismerősöm rágerjedt és megkért várjak 1pár hetet mert ha összejön rá a pénze megveszi...
chevy!
eladtad a tdr-t? v csak pihenteted a hirdetést?
Te ott valamit elnéztél a gyári évjáratonként változó de 38 kizárt
eszterganyos megoldja rutinbol
halljátok hanyas fogaskerék kell a 125-ös tdr-hez? Mert a neten a gyári méretet úgy adta meg hogy 38 fogszámú hátul elől meg 15 (megszámoltam). De az én motoromon 52 van hátul elől meg 16 fog. Akkor most hanyas kell hát rá? Valaki rakjon már fel egy képet ha tud a fogaskerekéről, főleg a hátsóról
Hali!
Tud valaki 125-öshöz utasfogantyút-kapaszkodót?
(Nem utasnak kell, hanem vizsgához)
Azon mittudsz álltani?
segítség SOS kéne a 125-ös tdr gyújtásbeállítása
köszi
elnyalta a hengerfejben a gyertyának a menetét, új hengerfej vagy menetjavítás...
Szia(sztok)Motoros bolt Pl: pink,rmc de a nagyvasrol is tudsz rendelni..
Sziasztok!

Tudna valaki segiteni!
A bal oldali teleszkop szimeringem folyat (125-ös) es nagyon idegesit , hol lehet ilyent beszerezni? Esetleg valaki tudja a meretet mert akkor megvennem es ugy csinaltatnam meg.

Köszi