Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7eFt
Azt mondja hogy 6500-ért elviszi egyből. Mondj valamit és akkor holnap majd írok
Köszi holnap megírom a választ.
7eFt a doboz..ha kell küldel a nevet+cimet és jövőhéten elküldöm tzr250rc@citromail.hu
Ez a vége? Mert az a baj hogy postán kéne elküldeni az meg kb egy ezres nekem Egy kicsit ha tudnál engedni jó lenne
Mindját megmondom mi lesz mert az egyik haveromnak kell csak nincs regisztrálva
Királyok ilyet hordanak .
beszarok rajtad ugyan az a siaskod van mint nekem
Nemhasználok nekem az NASA technika...itt 1 kép benne nagyméretü(60) cross sisakom.Méretek mélység 29cm,szélesség 42cm,hossz 35cm+fogantyu 6cm,kerülete 132cm
Megmérnéd nekem naggyából hogy hány centi mert fontos lenne az hogy a sisakom beleférjen, nekem cross sisakom van!
msn-ed van?
Nemtudom hány literes 1bukó elfér benne,jó állapotu nem repedt/törött.
chevy engem a doboz érdekelne amit árulsz! hány literes milyen állapotban van stb
Dugó nincs benne+1 powerszelep,olajpumpa meghajtó fogaskerék...nagyából ennyi ,de igazából egyben szeretnék mindent eladni..100eFt
igen fekete sárga ill már csak fekete mert lefényeztettem mert nagyon csunyácska volt! a blokk menyir evan egybe? és menyit kérsz érte?
Rémlik valami ...Ami van:Blokk,váz,futómü elektronika...(és majd eladók lesznek,csak szólok ) sajna idomok nincsennek.Neked fekete/sárga a TDR?
jaja! a ktm stimmel! 250 sx két ütem! egyszer talán ott taliztunk! még le is fényképeztem a motorod! neked nincsenek gyári cuccok hozzá mi? müanyagok km-spirál? plexi! ill plexit vettem utángyártottat!
NGK BR9ECM
Persze már névalapján is tudom kiaz rolad csak sejtem ki lehetsz(KTM,pitbájk,sóskut )azértlátod ott a mühelynél a TDR-t mert ott lakik..
milyen gyertyát javasolnátok a tdr-be? Mert reggelente nem indul be csak ha betolom (NGK gyertya van benne most) utána viszont beindul. Ma kivettem mielőtt beindítottam beáztattam benzinbe megtisztítottam és úgy beindult, de 2 nap és megint szar Azt mondták hogy az NGK nem jó inkább DENSO gyertyát vegyek. Szerintetek? http://www.vatera.hu/ngk_gyert...
hmmm! igen schell kutat akartam de gondolom sejtetted!
igen tudom neki is egy kék tdr-je van! a közös ismerös a paksi feri! fennt lakik a cshell kut mögöt a kamaraerdö tetején! nagyjábol remélem tudod kire gondolok! a másik tdr mostanában is örmezön állt egy atoszerelö mühelynél!
Pl-pinkmotors,nagyvas...8-10eFt szett
hol lehetne kuplunglamellát venni? és mennyiért?
Ki a közös ismerös?(amugy örmezön is láthattál ott lakik barátom,neki is van TDR250e )