Helló
A motoromba elkezdett nyikorogni a központi teleszkóp vagy a himba de nem tudom melyik Valaki segítsen hogy mit tudnék vele csinálni! Hiába olajoztam mindkettőt nem hallgat el, és most olyan hangja van mintha valami ócskavas lenne Előre is kösz a sgítséget
Szia.Lehet ezek kellenek hozzá.---- Véglegesen kivont jármű ismételt forgalomba helyezéséhez szükséges okiratok:
(Bontási engedéllyel kivont járművek esetében a visszahelyezés nem lehetséges!)
- érvénytelenített forgalmi engedély
- érvénytelenített törzskönyv
- Műszaki adatlap
- Eredetiségvizsgálat igazolása
- Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás igazolása (kötvény vagy ajánlat, amely sorszámmal és a biztosító adataival ellátott)
- Befizetéseket igazoló csekkek (forgalmi engedély, törzskönyv, címke, rendszám)
- Tulajdonjogot igazoló okirat (számla vagy adásvételi szerződés, amennyiben tulajdonjog átadás is történt; ebben az esetben vagyonszerzési illetéket is kell fizetni)
- Több tulajdonos esetében a tulajdonosok nyilatkozata arról, hogy melyik tulajdonos kerüljön a forgalmi engedélybe és melyik a törzskönyvbe
- Külön üzembentartó bejegyzése esetén a tulajdonos hozzájáruló nyilatkozata
- Hitel igénybevétele esetén a hitelintézet nyilatkozata
Hali!
Néztem egy eladó gépet -125-, amit korábban kivontak a forgalomból, forgalmi, törzskönyv ki van lyuggatva. Tudja valamelyikőtök, hogy ezt le lehet újra vizsgáztatni? Illetve milyen papírok alapján? A lyukas ugye már nem okmány, más eredet papír nincs hozzá.
Köszi!
Halihó.Köszi motorblokkba való olaj témában a tanácsokat, közben találtam eredeti szerelési útmutatót, amelyben az áll, hogy a SAE 10W30 SE típusú motorolaj való bele.Az enyém 125-ös kétütemű.Meg voltam győződve, hogy hajtóműolaj kell bele....Valakinek vélemény, ötlet, tanács?
szoval a blokba én a castrol 4t-t rakom! full sintetikusat! igen jol látod 4ütemübe valot! az a legjobb bele! nekem van egy ktm sx 250 em és abba gyárilag is 4ütemübe valot irják! a motorexnek van egy olaja ami 2t-4t be egyaránt jo de szerintem az nem a legjobb! a tdr-be is ezt teszem mindig több éve és minden ok! a kétütemüben használattol függ de nem kell tul sürün olajat cserélni! kb. ill. max 1évben kétszer! az böven elég! csak jo olajat tegyél bele és meghálálja! mi az a telszám?
Szia!Hívjad ezt a számot(06705286580), a srácnak van(2hete még volt).Annyit mondj neki, hogy attól kaptad a számot, aki a féktárcsát vitte tőle.Te is segíthetnél, hogy milyen olajat rakja a blokkba?Már kérdeztem it a fórumon, de nulla válasz...
izombol kötekednek, mindenbe beleszolnak, szopatni fognak és ha kiderül ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI a szopás
és kiderül, mert a mostani rendöröknek ezt betanitják... ja és gondolj bele, ha van valami kis baleseted, amiben esetleg nem te vagy a hibás, akkor is rögtön kiderül, és a biztosito sem fizet, de még feljelentenek biztositási csalásért és okirathamisitásért, amiért 125öst nem annak megfelelö papirral vettél
megéri?
Sziasztok!
Beleszerettem. Csak mondjátok meg, érdemes-e megvenni, olyat nemigen szeretnék, amivel szerelőhöz kell járni. Megbízható járgány? TDR 125 deltabox.
Hogy lehet, hogy némelyikhez 11LE-t írnak, másikhoz 27-et? Egyik 108kg, másik 140? Ha valóban 11, lehet abból többet csinálni?
Ha 50-es papírja van, nem kötekednek a rendőrök?
Köszönöm!
Egy kezdő.
már sokszor láttalak az egéruton száguldani ja meg van közös ismerösünk is!