Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu bakker akkor tudom ki vagy!
már sokszor láttalak az egéruton száguldani ja meg van közös ismerösünk is!
Majdnem (kelenvölgy)
te nem véletlen örmezön laksz?
Sziasztok!
TDR 125 Deltabox-ost keresek. Aki tud eladót kérem értesitsen.
farkassanyi68@gmail.com
06/20/541-5050 (Elég rám csörögni visszahivlak)
Wwolf
Kösz! Közbe már rájöttem hogy olajspray de nem sokat használt Nem tudom hogy mit kéne csinálni vele
Kenőanyag de igazábol tökmind1mivel csak olajozva legyen.Ha nemvagy müszaki analfabéta nemnehéz.
Lehet tudatlan vagyok nagyod de mi az a wd 40? Meg még annyi hogy ha szétszedem a himbát akkor azt nem nehézkes utána összerakni?
Szia(sztok)Pedig csak azttudod csinálni(himba+teloszár ra wd40)max szedki/szét és mosd el..(esetleg még a lengőkarnál ugyanezt csináldmeg..
Helló
A motoromba elkezdett nyikorogni a központi teleszkóp vagy a himba de nem tudom melyik Valaki segítsen hogy mit tudnék vele csinálni! Hiába olajoztam mindkettőt nem hallgat el, és most olyan hangja van mintha valami ócskavas lenne Előre is kösz a sgítséget
Szia.Lehet ezek kellenek hozzá.---- Véglegesen kivont jármű ismételt forgalomba helyezéséhez szükséges okiratok:
(Bontási engedéllyel kivont járművek esetében a visszahelyezés nem lehetséges!)
- érvénytelenített forgalmi engedély
- érvénytelenített törzskönyv
- Műszaki adatlap
- Eredetiségvizsgálat igazolása
- Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás igazolása (kötvény vagy ajánlat, amely sorszámmal és a biztosító adataival ellátott)
- Befizetéseket igazoló csekkek (forgalmi engedély, törzskönyv, címke, rendszám)
- Tulajdonjogot igazoló okirat (számla vagy adásvételi szerződés, amennyiben tulajdonjog átadás is történt; ebben az esetben vagyonszerzési illetéket is kell fizetni)
- Több tulajdonos esetében a tulajdonosok nyilatkozata arról, hogy melyik tulajdonos kerüljön a forgalmi engedélybe és melyik a törzskönyvbe
- Külön üzembentartó bejegyzése esetén a tulajdonos hozzájáruló nyilatkozata
- Hitel igénybevétele esetén a hitelintézet nyilatkozata
de ha lehet castrol! az a legobb sztem! végül is mind1 csak ne 500ft legyen! add meg neki ami jár!
Hali!
Néztem egy eladó gépet -125-, amit korábban kivontak a forgalomból, forgalmi, törzskönyv ki van lyuggatva. Tudja valamelyikőtök, hogy ezt le lehet újra vizsgáztatni? Illetve milyen papírok alapján? A lyukas ugye már nem okmány, más eredet papír nincs hozzá.
Köszi!
Oké, nem olvastam annyira lefelé, így nem láttam a válaszod, köszi.
Hali.Elmondom még1x...motul 2T transoil 10/30 vagy 10w/40....ccm töl függetlenül,én 50-500ccm ig ezt használom.Van repsolban is.
Halihó.Köszi motorblokkba való olaj témában a tanácsokat, közben találtam eredeti szerelési útmutatót, amelyben az áll, hogy a SAE 10W30 SE típusú motorolaj való bele.Az enyém 125-ös kétütemű.Meg voltam győződve, hogy hajtóműolaj kell bele....Valakinek vélemény, ötlet, tanács?
Köszi a számot, hnap megpróbálom, olaj témát tekintve én most Castrolt használok, szintetikust, blokkba motorhoz való hajtóműolajat.
castrol 4t! ha tdr 250 ed van! ha ragaszkodsz 2t hez akkor repsol!
szoval a blokba én a castrol 4t-t rakom! full sintetikusat! igen jol látod 4ütemübe valot! az a legjobb bele! nekem van egy ktm sx 250 em és abba gyárilag is 4ütemübe valot irják! a motorexnek van egy olaja ami 2t-4t be egyaránt jo de szerintem az nem a legjobb! a tdr-be is ezt teszem mindig több éve és minden ok! a kétütemüben használattol függ de nem kell tul sürün olajat cserélni! kb. ill. max 1évben kétszer! az böven elég! csak jo olajat tegyél bele és meghálálja! mi az a telszám?
38 vagyok es kismotorral motoroztam abban meg nem volt akksi egyik havernak volt egy 125 -ös MZ Trophi ja es abban az volt, na ennyi.
Szia(sztok)Motul vagy repsol 2T váltóolajat rakjál bele.
Szia!Hívjad ezt a számot(06705286580), a srácnak van(2hete még volt).Annyit mondj neki, hogy attól kaptad a számot, aki a féktárcsát vitte tőle.Te is segíthetnél, hogy milyen olajat rakja a blokkba?Már kérdeztem it a fórumon, de nulla válasz...
Üdv! S.O.S! Keresek 97-es évjáratú, deltaboxos TDR-emhez műszerfalat, ha bárki tud vmit írjon. THX!
izombol kötekednek, mindenbe beleszolnak, szopatni fognak és ha kiderül ÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI a szopás
és kiderül, mert a mostani rendöröknek ezt betanitják... ja és gondolj bele, ha van valami kis baleseted, amiben esetleg nem te vagy a hibás, akkor is rögtön kiderül, és a biztosito sem fizet, de még feljelentenek biztositási csalásért és okirathamisitásért, amiért 125öst nem annak megfelelö papirral vettél
megéri?
Sziasztok!
Beleszerettem. Csak mondjátok meg, érdemes-e megvenni, olyat nemigen szeretnék, amivel szerelőhöz kell járni. Megbízható járgány? TDR 125 deltabox.
Hogy lehet, hogy némelyikhez 11LE-t írnak, másikhoz 27-et? Egyik 108kg, másik 140? Ha valóban 11, lehet abból többet csinálni?
Ha 50-es papírja van, nem kötekednek a rendőrök?
Köszönöm!
Egy kezdő.