Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy bazsi71
nem tom mire gondolsz kicsit konkretizáld vagy fotózd le mielött szét szednéd
szatócs
Köszi a választ. Akkor még gyűjtögetek 1 hónapot a dologra.
Nem.
Csak nem a tied ez? http://www.hasznaltauto.hu/1982647_yamaha_tdr_1992
Szia.Ha csak főtengelyt is felujitasz az száz ezer(már az anyag+gépmühely kb)+dugók és furás és tömitések.Tudok szerelöt és használt főtengelyt.Ha érdekel irj ide tzr250rc@citromail.hu és küldöm a szerelő elérhetőségét.
Hello!

Még egy kérdes. Mivel már sok km van a gepben(+ csapágyas is) (250 tdr 50e km felett)arra gondoltam hogy teljesen felújítattom.(fotengely, hajtókar, csapágyak, szimmeringek stb) Tudtok helyet ahol korrekten dolgoznak(elsősorban Pest és környéke bár ha itt nincs akkor messzebre is elviszem)? Hozzávetőlegesen milyen árra számíthatok? Yamaha szervíz eléggé horror árat mondott (több 100 k-t).

Üdv
Nahát.. szóval köszi az infot...reméltem h vmi ilyesmit kapok majd
Remélem mégsem kell majd más motort választani
Nincsmit..vanhozzá elégsok bontott cuccom,(váz,blokk,futómű...) ha esetleg érdekel valami(+a motorom is eladó)
Okés köszi megpróbálom
Szia(sztok)TZR-hez kérd
Hello!

Felhívtam 1 pár helyet mert 250 tdr-hez szeretnék dugó szettet és mindenhol elhajtottak (bázis motor pink motor) Hol lehet alkatrészeket kapni?

Üdv
Hello Szatocs!

Köszi egy kicsit megnyugtattal plane, hogy ezt a blokk dolgot meg meg sem neztem, elsö dolgom ez lesz köszi szepen!
Ja es veletlenül nem tudod megmondani mi franc van abban a fekete müa dobozban a hatso kerek felett baloldalt mielött szetszednem potyara.

Csö
Hy connelly!
Nézd meg a betéteket hány mili ha az jó akkor ellenőrizd a telót nem-e az a hibás.
Hy snixy!
Csak ajánlani tudom én 3 éve csak 1 gumit költöttem alkatrészre viszont ha nem próbálod ki nem tudod mit vesztel .
kezdő mocinak kiváló könnyű kezelni kezes bárány simulékony ha különösebben nem rángatod bajod nem lehet vele
Ha a lábad nem ér le róla akkor viszont gondolkodj el más tipuson
Hy Bazsi!
Az adásvételi legyen nálad mindig a biztosítási matrica legyen felragasztva illetve a blokk tövéből köszörüld ki a 125ccm feliratot
ha ez így megvan nem tud mit tenni ellened lehet,hogy állítja hogy a motor 125cm3 de nem tudja bizonyítani és elenged engem 3 év alatt 1x kóstolt be de nem tudott mit kezdeni velem mert kötöttem az ebet a karóhoz ,hogy bíz ez 50cm3
Sziasztok! Elkélne némi jótanács meg info... Szóval... nem túl rég motorozok (1,5 év), nemsokára jogsi, és szeretnék egy motort... Leginkább a 125ös TDR tetszett meg, de senki nem tudott róla egy épkézláb infot adni -minthogy nem ismerik "személyesen". Tehát az érdekelne, egy kezdőnek mennyire való, mibe' fáj a fenntartása (szerviz, fogyasztás, stb...), milyen a saját kategóriájában (mmint mint 125), összességében, h milyen...
Jah! És mégis milyen nagytestű? Azt azért tudon h nem túl kicsi, 130-140kg, én meg azért nem vagyok egy izmosszúnyog... És mivel nem vagyok olyan túl mags sem, hát... nem akarom h próbánál derüljön ki h nem ér le a földre a lábam...
Hát... ha vki segítene, előre is köszi!
Sziasztok
Kis segitség kéne!
Most vettem egy tdr-t és adták hozzá a külföldi forgalmit is, mennyibe kerülne az kb. hogy rendszámot rakassak rá?
Sziasztok!
Az első fékem nagyon darabosan fog, hintázik tőle a teló és a motor fel-le.Nem tudtok segíteni,mi lehet vele?
Sziasztok!

2 hete vettem egy 1991-es TDR-125/50-est nagyon megörültem neki mert nagyon szep es jol is megy. csak piszkosul fosok a rendöröktöl, mert csak adasvetelim van meg 50 -es biztositasom.
Es mondja meg lecci valaki, hogy mi az a fekete doboz baloldalt hatul a kerek fölött
köszi
http://kepesmotor.hu/ktm-endur...

Eladó a Ktm Gs 125 ös enduróm!
180 ezer ft Csere Yamaha tdr 125 re!
Simsont beszámítok 60 ezerig !
Sziasztok!
Eladó a TDR-em, ha valakit érdekel, az írjon
http://motor.hu/hasznaltmotor/...
Sziasztok.TDR250est valaki? http://www.kepesmotor.hu/yamah... +alkatrészt is tudok
Hello
Yamaha TDR125 -öt vennék rendszámosat, ha nincs műszaki az nem baj, csak legyenek papirjai
06703941660 msn: vidra22@hotmail.com
Halihó!
Tudna valaki segíteni egy tdr125-ös fekete fékkarral?Még a régi vázas a gép.
Köszönöm.