Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit vidámkodsz?Te is nős vagy! A három legsűrűbb mondat:Hova mész.Mikor jössz?Miért csak ennyi pénzt hoztál?!
szombaton du. kakucsolunk az Ottóval,ha valakinek van kedve csatlakozzon.
Nem azé...
Tisztelt Motoros társaim ezt a mesét mindig tartsátok szem előtt mielőtt igent mondanátok!
Akkómán olcsóbb lett pár napja még 450 volt. Kicsit még várunk.....
400.000.- é árulták...
egyet vettem osztrákba,2és felet otthon.épitgetek,ami nem kell,nemsok pézér eladom.
mi van otthon gyártod öket? találtál valami jó bontot a sogoroknál?
üdv!ha valakit érdekel egy 87-es váz,ugy ahogy a képen van!papir nincs,tank már nincs meg,de ülésböl meg hátsóidomokból 2 garnitúra van.p20joci@gmail.hu
Vidámak vagyunk mi is
Szia Sanyi! A Pannóniás arcok meg vidámak voltak!
csak az első kör. Ottó driftel, Dió pihi.
http://youtu.be/Vgz1Rvvzo7I
Nagyon durva yamahás arcok
Sziasztok! Lenne egy komplett RD 125 sima LC eladó. Bontom szét alkatrésznek. ha valakinek kellene valami szóljon! 30/2642780
Te melyik pályán mentél? Hol találtál nyújtott balost
15:43as áttétel volt rajta,az ami kakucson.2.3.ban ment végig,kivéve a nyújtott balt a végén,ott 4. és a célra fordítóra megint 4.,az túl is forgott az egyenesben,de ha 5. váltottam volna az nem javított volna az eredményen és lényegesen nehezebbé tette volna számomra a féktávot.így is nagyon melós volt kezelni,de nagyon király érzés.
Most nem azé, de...a faszbuckra felteszem az emzé képeket és egy like sem jön rá ?! Nem szeretik a népek? Ha egy simson vagy classic képet tolok azonnal kattognak a lájkok......Tényleg nem értem...
Hidd el! Te is lassú vagy
Beeeeeee akarsz csapni már majdnem elhittem
Mindig ugratom most ő is engem
Szerintem be akarnak csapni
Az MZ a Király bár nem könyebb mint a Yamaha csak (mi) illetve én vagyok lassú