Azóta is hálásak vagyunk neked érte. (Itt következik a hajlongásos rész) Viszont amikor a Szemes lefektette a mocit az esőben, elrepedt a kuplungkar, ami a Pusztavámi futamra megadta magát. De miután kókányban mink is jók vagyunk, ezért három darab kábelkötegelő megoldotta problémát. A Benellivel szerencsére fordulaton anélkül is lehet....
kötyi. Te, kivételesen igaza van az öregnek! A 250-es már rég készen lenne és ha akarnád alázhatnád a classic 2-es csávókat is. Nézd meg a Szabó Kuksi SE.250-es motorjával versenyző Gabit, mindenkit jól elver Gó Petró Gó. Brezóra gyere mert Mogyival össze akarjuk zúzni az idomodat a motorodon, hogy te is kopasz legyél mint mi
Szerinted miből van új gumi a cébén? Jön a postás a nyugdíjjal, én meg követem 3 ház lemaradással, elkérni a részemet. Olyan aranyosak, mindig megkínálnak KV-val meg néha sütivel is, hátha akkor elmarad a verés, de hát nagyon élvezem, nnna
Nagyon hiányoztatok Mogyival, Sanyikával, Petróval. Mogyival-Petróval jót zúztunk volna a versenyen is. ( jól elvertem volna őket ) Csont egyedül motoroztam végig. A sztárokkal nem foglalkoztam, a többiek nem tudom mit csináltak, de egyedül maradtam két futamon keresztül
megvolt kakucs a yamahák taroltak, a p20 brigád haldoklik bár a kisfrecska jól és szépen ment a daninak nem volt motivácioja.
A kisdió jokat meccselt megint a fögecoval szóval jó volt. Sajnálhatod,hogy nem jöttél ja öregszabó 350-sét kiprobálta egy ifjú titán nagyon haladósan ment vele de a motor ebbe a melegbe elhunyt nem volt hozzászokva az ilyenirányú viseltetésnek.
ha minden jól megy a brezovai menésen a gabi volt 350-esével fog körözni remélhetöleg gyorsan.
Meg legyen RD kép is: