Sziasztok!
Segítséget kérnék egy yamaha fz 750-hez! Nem rég vette a párom és kiderült hogy nem jól vannak az elektronikai dolgok össze kötve és nem tudjuk hogy kell egyesíteni a két jeladót az elektronikával, ugyan is nincsenek csokik rajta.
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok,
Nem fórumozok, viszont keresnék megvételre papírral rendelkező 250 v. 350es ypvs rd-t.
Ha van vkinek eladó, kérem jelezze nekem.
Hetven 366 28 hetvenötös számon.
Kèrem csak telefonon, mert nem szoktam internetezni...
Előre is köszi
nagyon köszönöm a gyors válaszokat legalább akkor nem hiányos a gép bár lekerült a henger ott is szomorodás kell fúrni dugó egyebek és még most lesz jobban a mélyére nézve de nem adom fel ha még elakadok nem leszek rest kérdezni
sziasztok egy kis segítség kellene most fogtam bele egy rd350lc felújításába egy pajtában volt 10 évig hát elég siralmas /aki esetleg birtokol alkatrészeket nyugodtan írhat/ az lenne a kérdésem hogy bal oldalon a blokkházból jön ki egy vezeték köteg de nem tudom mihez csatlakozna gyanúm az hogy valami hiányzik aki tudja mi ossza meg velem előre is köszi infót
ELADÓVÁ VÁLT rd 50 .1980 as.. cafe racer alapnak kiváló.... TÖRŐDNI KELL VELE.. 65 000 ftos fix áron... 70 ért hirdetem a neten de 65 ért is megválnék tőle semmi több.... a piros az enyém a másik pedig a fehér pedig egy ötletadó inspiráció.... gabor8181@freemail.hu 30 605 6883
Szia Köszi az ajánlatot de van már ilyenem 2hengeres is. Ugyan
jól leplezem de még mindig nem tudom jobb kézzel a söröskorsót felemelni, úgy fáj még a válam is. Azt hittem hogy hamarabb rendbe
jövök.
Segítséget kérnék egy yamaha fz 750-hez! Nem rég vette a párom és kiderült hogy nem jól vannak az elektronikai dolgok össze kötve és nem tudjuk hogy kell egyesíteni a két jeladót az elektronikával, ugyan is nincsenek csokik rajta.
A válaszokat előre is köszönöm!
Gratulálok a versenyzőknek!
Nem fórumozok, viszont keresnék megvételre papírral rendelkező 250 v. 350es ypvs rd-t.
Ha van vkinek eladó, kérem jelezze nekem.
Hetven 366 28 hetvenötös számon.
Kèrem csak telefonon, mert nem szoktam internetezni...
Előre is köszi
jól leplezem de még mindig nem tudom jobb kézzel a söröskorsót felemelni, úgy fáj még a válam is. Azt hittem hogy hamarabb rendbe
jövök.