Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én brezón a célegyenesbe. Nem valószínű, hogy túl jó ötlet volt....hosszítok kakucsra. Kisdió végig 2-be ment. A cél végén nyomott egy 1-est.
hányat váltottál, 6.ba utolért volna az ür amikor a yamaha leforog.
nem ilyen kicsi pálya való annak a motornak, az mz inkább utcai
az ilyen pályára,talán könnyeb is.
még jó hogy a lacibácsiék nem mentek el a yamahának
nem ment fögecó se volt a jövö hét csüt pia nap, de addig ha nem jössz át letépem a füled
Tessék! Itt a bizonyíték! Minden kart csak húzogatsz egyszerre azon a szerencsétlen motoron
Csak a magad nevében beszéljél! Lassú vagy! Ennnnyí!
az mz nagyon használható a szűk pályákon. ha a Viktort viszonyítjuk saját magához, akkor csak kb. másfél másodpercel volt gyorsabb a supermotoval az mz-től.pedig ha valami, akkor a supermoto készült az ilyen jellegű pályákra.
az mz eleje(pilóták,nem a gátló) nagyon ügyes,de a veteránokkal is kellene olyan időt menni(persze nem az Évi néni motorjával).
ez rajtunk múlik,meg a motorokon is egy kicsit.
néhány mz-sekkel összevont játszós nap segítene.
Egy telefonszámot tudsz adni? Fontos lenne nekem még ezen a héten.
Erről egyszer már beszéltünk, most is azt mondom, hogy jó classiccal gyorsabban kellene menni, mint MZ-vel :). Ez most a pilótákon múlt... Nem akarok kifogásokat sorolni, időmérőn már láttam a fényt az alagút végén (1 tizedre Viktor idejétől), aztán mégse jött össze... Ez van.
A motorom kb. annyival lett gyorsabb, hogy be van karburálva (+gyengített kuplung, így már valamennyire rajtolni is tudok vele)
Gabi úr mekkorát mentett az első körben..
Meg Mihu is penge volt míg rá nem sietett a zakóra.
Volt megint Kisdió kontra Főgecó figth?
Matyi ment a motoroddal?
Hol lehet felvenni veled a kapcsolaot?
de nálad is jobb idöt mentek igaz csak a viktor meg a baló.
a yamaha azért 1 hringi versenyen nem biztos hogy alulmaradna.
nem ilyen kecskebaszó gokartpályára készül 1 motor,hátrány a csutka kormány is elönyösebb az emelt.Az év elejéhez képest sokkal gyorsabb a motorod, de még a gabi yamahájához nem kell hozzányulni. Az euroringen majd elválik az elég gyors lehet.
Szasz!

Napokon belül összeszedem magam.
Üdv Uraim!

3XV-hez és 3MA-hoz ha akad valami érdekel
emzoli22357 szeretnék venni tőled fúvókát mikor érnél rá?
Pofáraesté' kizsgyerek?
D:)
Remélem azé jóvagy
Meg jaja.
Még életre kell kelnem..
"csak a Yamaha az úr a háznál minden kategóriában"
Ehhez képest a legjobb köridőt MZ-vel futották Meg Kakucson is
Na én is meg leszek ölve
Nagyon ügyi vagy....de...lássuk be hogy azért csak a Yamaha az úr a háznál minden kategóriában Tyíí! BRC ezért megöl engem! Amikor elsestél simán kihúztam a rajtszámod A fasz gondolta, hogy felálsz! Kisimult ráncokkal köröztem hót nyugiba, Sajben nincs lőtávolban, Ottó elment, gondoltam talán valami leköröző jön..... A szemem kiugrott amikor megláttalak Öreg Dió kérdezte is ...mit csinálsz Sanyiiii! Ha tudom, hogy jöszöl simán befekszek eléd vagy a lábam beakasztom a kerekedbe Másképp úgy sem sikerült volna megállítanom a fiatal úrat
Itt már csak szimplán nem találtam a tempót:
http://www.youtube.com/watch?v...

Kamerát köszönöm Raaaay kollégának
megjöttél bakter?
Aggyáááááá
jol van ottleszek