Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamakka FZ 250
megtaláltam az ideális lengővillát mindenféle gépmunka nélkül
1-1 be belefér csak a rugostagnak kell heggeszteni hátul tartot.
brezova.
Üdv szakik! Milyen Mami kupa lesz legközelebb, és hol? Kinéznék, kíváncsi vagyok a Yamahákra!
Holnap nem jó! Vasárnap?
a hasidom a lengövilla meg az óracsoport jöhet, belsö sárvédö váltokar meg a hütötakaró is. vevő vagyok rá el is hozhatod vagy küldheted kakucsra vagy brezovára. Dimma
üdv! rd350 ypvs eladó alkatrészek!1000ft/ db áron amik a képen vannak érd: 30/6285040
Ha komolyan gondolod, akkor élnék a lehetőséggel, legalább egy próba erejéig. Küldj légyszi elérhetőséget mihu86@gmail-re (vagy ide). Köszönöm.
Akkor megkérdezem a nagyérdemű közönséget,van valakinek 520-as gumi-ficerés(míg élsz elég,de nagyon drága)lánchoz pár szeme? Iszonytató áttétel modosításon töröm a fejem,de ahhoz a gyári méret rövid.
Már csak a boltban
Ottó,én nem tudtam hogy bajnok is vótá! De azért a láncot megnéznéd?!
Körbe kérdezek,hátha valamelyik gengszternek van H.-Ringes, old videjója...
Nyíregyházi MMSZ.race 1999-es van! Nemsokára itt...
Nyiregyhazan 1x mentem 98 ban tan....az edzes 1 koreben megallt az nsr fotengely,a borruhat otthon hagytam ,kolcson motorral nyertem.

A ring kis kor jo lett volna,ott egy 750 zxr el asszem 5-6 lettem.Mz vel estem,es mergemben beleloktem a szalagkorlatba az a motorozhatatlan szart,nezok nem ertettek,h miert a motort buntetem
Nekem van pár VHS kazettán! De barátom Nagy Karell átírta őket CD-re. Lesz még Nyíregyházi MMSZ. race! + ez az...
Igen, Turpi is ott volt ..
Honnan kerulnek elo ilyen gyongyszemek?azert kosz,bar jo sz mentem,utcai gumikon

Szegeny Facan is ott van
No! Sajnos!
Van egy contur 1080 hd,nem kell?odaadom spongyoriba,h veeegre normalis felvetelt tudjal csinalni...2 akku,rogzitok...
Hmm, jut eszembe, idén nem kínozlak remegős videón MZ-s kolbászolással Igaz van már újabb kamera, de Kakucs előtt úgy döntött, többet nem kel életre (na meg felfogatás is csak a Motobin volt)
H ring ,kiskoros versenyrol nincs video?az az ev,mikor az Otto lett a bajnok 250 spec ben,asszem 92?
no. 124, fzr 1000 el en vk
Nem szándékoztam reagálni de a hozzáállásod az ovisnál is gyengébb.Az amit Te a sárvédőnél gondnak mondtál az tíz perc alatt orvosolható lett volna.Én azt hittem,hogy értesz valamennyire a műgyantázáshoz és meg is oldottad a problémát.Ezekszerint valóban magadat szopattad.Ha kérdeztél volna elmondtam volna a teendőket.Aztán lett volna egy olyan lehetőség is,hogy visszaküldöd és garanciában megcsinálom.Nem vagyok én egy tróger,mint ahogy itt be akarsz állítani.Még annyit,hogy én mit tartsak fejben azt ne más mondja meg.Ezennel valóban befejezettnek tekintem a dolgot.