minek jó lessz tartalékna a pedróza motorja mellet, a blokk komplet csak benzin kell bele, fel is van olajozva, a futómü meg nem érdekes az jó de átalakitom mert igy rövid kerék az meg kurrens majd ha szabó kuksi se rendez yamaha kupát elövesszük öket azt megvan az 5 motor az értekelhető. De addigra vagy 7 lessz.
még 20év mulva is lessz alkatrészem.Ha más nem elöszedem a tartalék blokkokat azt az 5-6 db ot.Bár most tett rendbe az öreg petró vagy 3 tengelyt hogy legyen tarcsi. Be kéne raknom de minek elfér a polcon. Igy is azonnal mehetnék 3 racéval ,majd jövöre addigra lessz olyan gyoprs pilóta mint majdnem a Gabi.
ezért szoktam a más vackait is tőlem hurcolni mert az az egyezség hogy egy megy akkor egy jöhet. amugy meg az összes haver motorját nálam tároljuk csak sokszor elfelejtem a multkor melyik kié volt
zoli nem is tudtam hogy szögedi illetőségü vagy amugy meg olyan mint a 8-órás,ami csak 6 igazából,de 4 és felet mentünk na igy néccázas ami háromötvenes vagyis izé........
Szia! Van egy pár 1A 2-es hengerem, igaz, nem olyan szuper állapotban, viszont a 400-as henger érdekelne mindenképpen! Írjál már egy telószámot az e-mailemre vagy ide, az enyém +36303178505
Üdv: Dio
De úriember...