Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karbik mekkorák,és milyen tipusú?
sanyi!remélem azt mondod az a hilti szalag csak karácsonyi ideiglenes megoldás!? amugy látom van szabad időd
na azé ezen még nem kevés munka van,
mégis rajta van az összesen még a kicsiken is. tolja a rohadás
mi vagyok én gátfutó. Az rm 250-es 1 hengeresröl levettem a váz miatt, azt volt szopás rendesen csak radirozott a gumi még 5-be is. Ki is vettem azonnal a blokkot mert ez nem állapot.
Ma azt lehetett hallani nálunk,hogy: vuuum vuuum.. volt fūst meg minden.
Dimma motrain az idom, Péterbáén meg a fékpedál van útban
22303 hsz
Mi az hogy nagy yamaha?350 es rd-n elfér
nagy yamahákon konkrtan nem fér el.
ha ez kell, akkor van
a többit a bmw3@freemail.hu oldalon
Persze ha elfelejted bekeverni a benzint.....
Az én motorjaimon is rajta van a berúgó, mert tök kényelmes,de olajszivattyú nincs,mert szerintem csak hibaforrás.
Ja ez a berúgató kiherélés benne van az önszoptatás top10-ben. Fékpadon meg a teljes agyrém.
Imádtam a berúgót.Ott röhögtem mindenkin,hogy gyere toljuk be Semmivel nem vagy lassabb,ha fent van és műhelyben is egyszerűbb az élet ha indítgatsz
Nem annyira hasalós. RD 125 tank van rajta. Lapos a tökömnél és a sörhasnál. Jól előre tolva heggesztettem fel a tartó füleit. Meglepően jó. Szeretem ezt a tank formát, mert íves a combnál, bedöntésnél nem vágja a combot mint a koporsó tank. Saját tervezésű ülést kalapáltam rá, lemezből mintának.
+ ha nincs nagymotorjogsid, -120.000.- ...
És papírok nélkül,ebben az életben nem állítod forgalomba...
+ a berugózótengelyt... 2kg. !
na most ennek eléred a kormányát, mert a masiké hosszu volt.?
Ezeken az RD-ken milyen karburátorok vannak?
Nem is tudom.... Holnap kiszedem. Holnap indítom a ribancot.
Gondolj bele: Megyek a 30 millás mercimmel Te nekem jöszöl és össze törik az egész oldala. Kár 5 milla. A helyszinelő rendőr össze irkálja az adatait a járgányoknak. Alváz szám után sip sup kiderül, hogy nem 50-es, hanam 125. Azaz: Te ezzel nem lehettél volna ott. ha én lennék a hibás akkor is Te vagy a hunyó. A biztosító behajtja rajtad az 5 millát. + okirat hamísítás, adócsalás ( reg adó, eredetvizsgálat, átírás elmulasztása stb.) közokirat hamísítás,biztosítási csalás....2 év. Megéri?
az olajszivattyút minek hagytad benne?
Sziasztok,

a segítségeteket kérném, holnap egy Yamaha Majesty 125-ös robogót vennék, papírok, rendszám nélkül 80 e Ft-ért, a tulaj segédmotorként használta.
Szerintetek ennyiért megéri?

Köszönöm a segítséget.
Ma még belehúztam
Üdv Mindekinek!
Még új vagyok itt.
Keresgéltem a neten egy RD350 membránt és ide vezetek a szálak
Érdeklődnék hogy van e valakinek eladó darabja.