Szerintem a lábtartók tuti helyen vannak. Viszont az üléssel ne csináljon semmit, majd én felheggesztem a tartóját. Mivel a pedálok fixek az ülés ide-oda, le- fel tudok varjálni, hogy kényelmes legyen. Bele a blockot és gó. Gumikat rendelek hozzá Bambi-tól és irány horány
Eladó egy DT de szerintem RD-re is való hengerszett! 80ccm Új dugó, hibátlan henger, hibátlan főtengely, a fogaskerék is jár hozzá még a csapágyak és a szimmeringek is jók de azokat ilyenkor szerintem érdemes cserélni. Csapszeg, seeger tűgörgő membrán szóval egy teljes szett, csak fel kell rakni és megy! tamasitibor95@citromail.hu
Ez vettük donor motornak. Csak szétszedéskor derült ki, hogy olyan állapotban van a blokk, hogy bűn lett volna donorosítani. Inkább összeraktam és ez lett belőle.( nincs kész ) Hegyen megyek vele, edző motor, tartalék motor vagy bérmotor lesz belőle Ezért a küllős kerekeket sem tettem vissza, nehogy baja legyen. Így van 3 db. ha balhé van van mihez nyúlni. Meg 1A2-es váz futóművel.
valószínűleg RD80-ba is jó. (2RA-s főtengelyhez)
Gyuribá rakta fel pár éve azt a képet is, amin a Bélabá és az utcai "versenygépe" (10-es), Gyuribá és a háttérben a P20 "E" látható.
Jól emlékszem?
volt hogy készült.