Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a lábtartók tuti helyen vannak. Viszont az üléssel ne csináljon semmit, majd én felheggesztem a tartóját. Mivel a pedálok fixek az ülés ide-oda, le- fel tudok varjálni, hogy kényelmes legyen. Bele a blockot és gó. Gumikat rendelek hozzá Bambi-tól és irány horány
Sanyi! Én úgy tudom,hogy a kis ember, a közmondás szerint nagy bottal jár!A cipős dolog a lányokkal kapcsolatban van.Üdv.Lacibá
Hosszú hátsó villa vagy a rövidebb jó ezekre a pályákra?
Kis ember nagy lábon él
Pepecs? Akkor a tankra olyan freskót kérek festeni, hogy az asszony a Havai szigetek partján napozik velem a kertész fizetésemből . Köszcsi.
leningrád cowboys:)
Ilyenbe fogod nyomni?
Eladó egy DT de szerintem RD-re is való hengerszett! 80ccm Új dugó, hibátlan henger, hibátlan főtengely, a fogaskerék is jár hozzá még a csapágyak és a szimmeringek is jók de azokat ilyenkor szerintem érdemes cserélni. Csapszeg, seeger tűgörgő membrán szóval egy teljes szett, csak fel kell rakni és megy! tamasitibor95@citromail.hu
lassan de biztosan elkészül a sasszé de még van mit tenni,a sok pepecs most jön.
Eladó gyári Yamaha hajtókar szett DT80LC2-be való. Vadonat új. Érdeklődni e-mailben: skylinegtrr34r35@citromail.hu
valószínűleg RD80-ba is jó. (2RA-s főtengelyhez)
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
BUÉK

Gyuribá rakta fel pár éve azt a képet is, amin a Bélabá és az utcai "versenygépe" (10-es), Gyuribá és a háttérben a P20 "E" látható.
Jól emlékszem?
Van egy mappám,abba minden értékes fotót elteszek...
honné szedted azt az öreg képet a prace forumon,annak már 39éve
volt hogy készült.
Gyerekek ez az év mindjárt leintve.Remélem a következő jobb lesz! B.U.É.K. Lacibá
Kéne rá egy rendes cső így első nekifutásra.
Már megint elszaladt egy év... B.U.É.K.! Minden RD fórumozónak!
Ez vettük donor motornak. Csak szétszedéskor derült ki, hogy olyan állapotban van a blokk, hogy bűn lett volna donorosítani. Inkább összeraktam és ez lett belőle.( nincs kész ) Hegyen megyek vele, edző motor, tartalék motor vagy bérmotor lesz belőle Ezért a küllős kerekeket sem tettem vissza, nehogy baja legyen. Így van 3 db. ha balhé van van mihez nyúlni. Meg 1A2-es váz futóművel.
B.U.É.k.
most ezt magadnak vetted?
mindenkinek boldog uj évet