A "titkos"-hoz nagyon sok minden kell!Az Rg meg (többé-kevésbé)teljes.Sőt a P20 is komlett!Csak lassú,de már nem vagyok 100kg!Agyalnom kell mert a költségvetést minimálisra kell csökkentenem. Marad a vajaskenyér, eggyik nap sóval,másik nap natur!(a változatosság végett!)
Hát nem emlékszel hogy együtt festettük a zászlót? A Gabit reggel 5
kor elpostáztam Bajor földre, de versenyre hazajön úgy hogy csak
reszeljetek tovább nyugodtan.
És mindenkinek Boldog Újévet kivánunk BUÉK.
Laci bácsi sokadszor bizonyítja, hogy egy Úr! Köszönöm a jókívánságokat.
A feladásról meg annyit, hogy nem magam miatt. Ha valakit végig kellett volna néznem a családomból, aki így járt volna mint én, már felflexeltem volna a motorját, meg a szerszámait is a lelki békém érdekében.
Szevasz Jani! Ne add fel olyan könnyen! Névnapod alkalmából és egyébként is sok erőt,jó egészséget ,sok boldogságot és még sok motorozást kívánok ! Lacibá
üdv mindenkinek!van egy yamaha rd 125 léghütéseshez ülésem jó állapotú,meg más apróságom ehez a tipushoz.ha érdekel valakit küldjün egy mailt,és küldök képeket.szallw@freemail.hu
Főgecó és Laci megy Avonnal asszem.
A pórnép meg hejdejó rsw-vel.
kor elpostáztam Bajor földre, de versenyre hazajön úgy hogy csak
reszeljetek tovább nyugodtan.
És mindenkinek Boldog Újévet kivánunk BUÉK.
A feladásról meg annyit, hogy nem magam miatt. Ha valakit végig kellett volna néznem a családomból, aki így járt volna mint én, már felflexeltem volna a motorját, meg a szerszámait is a lelki békém érdekében.