Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem találom a hirdetést!Valami közelebbi támpont?
Mert te hol laksz?
hah most jöttem haza és horitshonon jöttem keresztül ha tudtam volna szétnéztem volna nálad evés közbe jön meg az étvágy asszem.
ok ha valami van szólok az enyémet sajnálom áthuzatni mert gyárilag kereszt bordázatú állítólag ebből van kevesebb ja akkor még egy kérdés ehhez a 82-es lc hez rezgéscsillapító rudak kettő vagy bele szilent blokk a motorblokk és a váz közötti kössz.
nekem van ilyen ülésem, a hirdetések között most is fenn van!szépgyári!
31k
ezéa félidomosé megvan valahol nem volt aszakadt
melyik évjáratra?
31K-s YPVS ülést 83-84évi a félidomos,szintén jó állapotút én is keresek.Ha a sok ajánlat között amit kaptál van ilyen akkor szóljál!
Sanyi, motrot nem így kő épitnyi...

Ösze kell rakni készre, motorzhatóra, és amúgy ótvarosan, retkesen, festés nélkül ki kell menni kipróbálni.
Akkor úgy is kideról egy két turpisság, akkor még büntetlenül lehet rajta faaragni, ha meg előre lefested, már nem fogsz rajta változtatni, mert sajnálni fogod a fényezést összebaszni.

Ha te egyedül próbálod befejezni, annak nem lesz jó vége, mert csak azt fogod érezni hog nem jó, de hogy mitől, azt nem fogod tudni.
Üdv! csak ypvs re van!
nézd azért 1pár dolgot rendesen meg kell csinálni szolok ha kész.
Most lessz 1 pár napom majd foglalkozom vele. a blokk majdnem kész, tegnap cseréltem csak 34000 volt szivtam a fogam. Festeni nem is akartam azt rádbizom.
Főnike! Haggya a pedálokat, tankot,ülést, kormányt stb.. Egyszerűen úgy sem lehet eltalálni ha nem vagyok ott a méreteket.Most maga szí vele, utánna én. Nem sok értelme van, hogy maga kinlódik vele. Rakja össze egy zacsekba a cuccokat és itthon ráfaragok mindent. Úgy is szét kell szedni itthon az egészet fényezés stb. Pattincsa bele a blockot,egy alap beállítással, oszt annyi. Pöfögjön cépen. Tavasszal meg esetleg finom hangolás valami pályán.
igen sajnos a temetése 28-án lessz.
Mi van fiuk kifőtt az alma Qva jó nekem a 27.e jó nálunk!
Köszi de én a 400as hondára gondoltam!
óó.
Sorban mennek el...

Béke poraira.
Meghalt Bába Antal.

Dimma ismerte...
Fenkép,hangfelvételt,jegyzőkönyvet kérek a bálról! Videó úgyis lesz... (ipari kamera)
Bocsánat,most hogy benéztem ide jutott eszembe hogy hívnom kellett volna de holnap megteszem,ígérem! Már nem lesznek zavaró (munka) körülmények...
A Főgenya féle hörpintős,talponülős szakmai táncmulatságra szívesen beneveznék,csak az a baj hogy a "szomszédban" lakom! És nincs egy csicska sofőröm... Beződülök az irigységtőőőő
Ezt nem te fogod eldönteni...
Mint mondtam, én az enyhén alkoholos sör mellett fogok maradni a továbbiakban,(én attól is benyomok:) de persze szivesen megyek, sőt, kösönöm szépen a meghívást.
Hát valóban terelek némileg, mert minden második estére van valami hörpölgetés ilyenkor. De ez legyen a legnagyobb bajunk, hamarosan sort kerítünk rá, de akkor a csepeli brigádnak is illene valami értékelhető teljesítményt produkálnia
akkor írj a face-ra előtte csörgess meg de nem veszem fel mert a múltkor már szóltak hogy a számlám karcolgatja az öt nullát nem gond volt már több is