Basszus..
elnézést, a tévedésért, másodszor írom rosszul a nevet...
Frecska..
(megyek és 100 szor leírom:)
(hogy ezt az oldalt miért nem lehet szerekeszteni...
Üdv RD-sek!
Vásárolni szeretnék egy RD 350-est amit télen felújítok.
Mivel nem ismerem a típust segítségeteket kérném abban hogy miket érdemes megnézni a motoron. Előre is köszönöm.
Na, az úgy teljesen rendben van, akkor meg is oldóddott a dikhálás mint probléma.
Gyereket hozzad.
(legflebb majd kap egy cemnetes zsákot, ha nagyon gyors lesz:)
Mi lesz szőr Dió? Közösülünk a 2 óráson yamaján? Petro-nak szerződés ajánlottam az idényre, 3-dik versenyzőnek, de még nem biztos neki sem. Minden van csak rá kel ülni....persze, ha mertek
Jó lenne ha évzáron ujragondolnánk az RD vel kapcsolatos
szabályokat, mert ami le van irva az nem egyezik azzal amibe
megegyeztünk. Konkrétan hülyeségek, helyre kéne tenni
ezt a dolgot a jövöre nézve. Ki hogy látja?
Szakik, köszi az infót!
Nem az értékelés lenne a lényeg, hanem a menés. A blokk egyelőre a többiekéhez képest eléggé széria, de csak ilyen futómű cuccok vannak készleten, ami ugye a legolcsóbb. Tehát nem akarnék megint Supermotokkal menni, mert mégis csak P20 a motorban a lényeg.
Viszont továbbra sem érdekel annyira a dolog, hogy a kategóriához motort építsek. De ha van kategória a meglévő mocihoz akkor így már, hogy nem az a veszélyes szalmabálás a lassító, már érdekelne a dolog ...
Lenne egy kérdésem : Bgyarmaton jövőre van esély indulni központi hátsó rugós és tárcsafékes P20-al licence nélkül (értékelés nem számít) a Pannóniák között?
A Kisnémedit szervezők elvileg engedik indulni ...
Köszcsi. Nem költök én ilyenekre csak érdekelt. Én csak Magyar szakemberekkel tárgyalok faragás ügyben. Persze ha csak megfizethetők Sok csajt felcsíptél már a csajozós 200-as ommal az éjszakában?
elnézést, a tévedésért, másodszor írom rosszul a nevet...
Frecska..
(megyek és 100 szor leírom:)
(hogy ezt az oldalt miért nem lehet szerekeszteni...
Kismotoros balhé, Kisrecska (Gábor) is csak feltételesen jön, hogy ha reggel sírás van, hogy túl gyors, akkor elcsomagol.
Sanyiék idejei meg nem különbözenk annyira a mi idejeinktől, és egyenesben sem gyorsabb annyival a kis rd, a tied meg sokkal, gyorsabb.
szóval nehari de nem.
Vásárolni szeretnék egy RD 350-est amit télen felújítok.
Mivel nem ismerem a típust segítségeteket kérném abban hogy miket érdemes megnézni a motoron. Előre is köszönöm.
Gyereket hozzad.
(legflebb majd kap egy cemnetes zsákot, ha nagyon gyors lesz:)
szabályokat, mert ami le van irva az nem egyezik azzal amibe
megegyeztünk. Konkrétan hülyeségek, helyre kéne tenni
ezt a dolgot a jövöre nézve. Ki hogy látja?
(a csoportba a felvételedet meg één utsítottam el, mert mellényúltam
Szóval gyere.
Nem az értékelés lenne a lényeg, hanem a menés. A blokk egyelőre a többiekéhez képest eléggé széria, de csak ilyen futómű cuccok vannak készleten, ami ugye a legolcsóbb. Tehát nem akarnék megint Supermotokkal menni, mert mégis csak P20 a motorban a lényeg.
Viszont továbbra sem érdekel annyira a dolog, hogy a kategóriához motort építsek. De ha van kategória a meglévő mocihoz akkor így már, hogy nem az a veszélyes szalmabálás a lassító, már érdekelne a dolog ...
A Kisnémedit szervezők elvileg engedik indulni ...
Nem győzöm meghálálni!