Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hozd el az elejét is. Annak a gépnek már úgy is annyi Dimma meg berakja az enyémbe.
Köszi Petyó! Hozzá Balassára töményet!
Sanyi,téged látott meg a baba?A flexedet meg használtam,csak áramot volt nehéz szerezni hozzá.Látom kettőötvenben gondolkozol,lehet hogy az enyémnek eladó lesz a hátulja(lengővilla,kerék,fékkel,aprajával).Majd teszek fel képet.
Csak a pia viszi le a ragyát
És tessék! És tessék! Nem parkol mellém nem használja a flexemet és kész is az ember Vége! Ennyi! Most mehetsz büntiből Muzzal Ui. Gyanus! Nagyon gyanús! Az Örgdió és a Kisdió minden eksönnél ott volt! Emlékezzél csak vissza! Máriapócson is mi történt veled Kakucson a Kisdió ráült a motoromra....a bemelegítő edzést sem élte túl a gép Figyuzzunk csak! Lehet, hogy Dió veszély van. Ráadásra Gyarmaton az Öregdió is indul..... Mi lesz velünk? Remélem nem így végezzük
Persze,viszem,már be is raktam az alkatrészes ládikába.Az RD c vágányon van,a csapszeg zégere lement alulra és áthaladt a külső csapágyon.Gondolkoztam egy csapágycserén,meg egy fúráson(van két Rd 500 dugóm,az talán ki is adná a behúzott hengerben is,56-os),de inkább hagyom a francba,nem költök most rá.Józsit lelejmoltam,bérbeadja az MZ-t(Józsi,viszek Balassára töményet:),az verhetetlen lesz.A Yamahát meg megtunyingoljuk,MERT A FÜVES MÁR NAGYON EL VAN KANÁSZODVA ,(Sanyi,viszek Balassára töményet,költözhetsz mellém,kölcsöngépen nem fog az átok).
78 cm. Köszcsi Petróka! Megint.
Váznyaktól,ahol ülsz,végéig...
14 - 40 próbálnám meg... 38 kicsit hosszú volt!
Főni. Nem szólt vissza mit mérjek meg.
ja talán a gyürü 1 szezonos mert azt szabó ur küldte tavasszal.milyen frankón lelátni csepelről ide a buckák közé
petró!rövidebbet gondolsz jónak oda?
mi van at rd vel ? az 1 friss motor nem ment 1 szezont se.
pancserek.
Petyó! Elhozod Balassára az első fogaskereket? Találkoztam a Debreceni oldtimer börzdéjen OldDióval és mondta hogy kakukk az RD-d. Feltenném mert hátra 40 került... elől 16 sok oda!
Szombaton du.ott vagyok ha az "Úr" nem rendelkezik másképp....
38-as a max
qvajó néz ki ezzel a tankal és üléssel
Melózok.Nem vagyok otthon. kb. 2 óra még. Amúgy milyét mérjem meg,minek? Beszéljen nekem kódok nélkül :)
mérd már meg a steijerungtol mennyire van az ülés vége.
Jó az. Ja. Nem! Inkább füves legyen! Figyeljen költségvetésre Mester! csak ami elkerülhetetlen., a vb címhez azt csinálja meg
piros vázat akarsz é?
az öregdio majd megmondja milyen vastag szár mehet előre,mert az övék sem a gyári 34-es.
Egyszer csak randizunk megint ..... végül is ráérünk..jövőre a verseny előtt megmutatja, hogy hova kell ülnöm a gépre meg, hogy ez a kormány és ez kell húzogatni rajta kapásból előjön a titkolt mkertfaktor
Kicsit fapados