Zsoli! Egy cimcon hengericét mipénzééé reszelsz+ ucccára e ?
Marcikának kéne! Már küldtééé neki leírást,de joban szeretné ha trophy csinázná e !
Marcika :
En i telorol irogatok mert nekem sincs gepem jelenleg..de megneztem volna az apro homályos kepeket is "látom a szandekot" de nem....
De nem vitazom nem rontom a fórum szinvonalát
Őő, igen.
ez egy kis közösség, ha valakinek megigrtél valamit, és akármiylen okból nem tudod amegadott időre teljesíteni, vagy akármiylen akadályba ütközöl, akor éredemes valami módon jelezni, akor nicns félreértés.
Sziasztok. Ismét a 125 rd lc hez lenne kérdésem.
Ha leveszem az oldaldeknit, a berúgó kar oldalát mennyire ugrik szét a dolog? mire számítsak, figyeljek? egyáltalán lehúzó nélkül le lehet venni?
Hülye kérdés de ehhez még nem kellett nyúlnom, és magam akarom csinálni. (zörög mögötte valami elszabadult alkatrész kb csavar méretűnek hangzik :( Csak ha jobbra döntöm a motort)
Nem kamu a forma, létező ember, voltam nála.
nem hiszem, hogy bárki megpróbálna átvágni, akinek mgvan a lakcíme egy közösségen belül.
Fiatal srác, velem tök korrekt volt.
Jelenleg en is telorol intezem a dolgaim ez is onnan van .... Telefonos kep ia jó lett volna de te meg sem probaltad h tee neud meg facen de nem fogok itt vitazni nem rontom a forum színvonalát
aha.kösz a komentet,de nem mindenkinek van aprócska lehetősége.hogy képek.irtam ahogy tudok küldök.épp pc hiánnyal küzdök.nekem nem megy olyan jól,mint egyeseknek.meghogy téglát küldenék.eléggé röhejes kifejezés.
Nem kenyerem a köpködés de ez a szallw csákó kamu szagu egy hét alatt nem sikerült kepeket küldeni meg árakat mondani...... Meg kifogas kofogás hátán szerintem tèglat küldene utánvételbe....
csak egy jó tanács amíg nem oldódott meg a problema ne menj vele és álló helyzetbe ne nagyon pörgesd mert úgy járhatsz mint én az enyém is így kezdődött ne tudd meg mi lett a vége.
VAn erre a célra egy eladó vázam lengővellával, kerekekkel.
(Gagyiva sp1)
A váz ugyan vas, de a lengővella alu.
Monnyuk 12 forintét viheted az egészet.
én jártam úgy,hogyaz állítócsavar kontraanyája leesett(nem lett meghúzva)és az zörgött benne.Persze nálad lehet,hogy másPl belső kosár meglazult,esetleg csapágy...
vedd meg aztán megnézzük!
Szia! Először is ved ki a két karbit, és nézd meg hogy az úszó házak nincsenek-e össze cserélve? A balos (szívató oldalin) van egy pici furat ha bele nézel, a jobboson pedig nincs. Nézd meg alaposan a kettőt egymás mellett, és látni fogod a különbséget. Ha nem voltak felcserélve akkor próbáld meg szívató nélkül be indítani, ha úgy ok, akkor sokat kap, de szerintem az első verzió lesz.
Sziasztok.
Lenne egy fontos kérdésem. Van egy 84 es 250 yamaha rd lc-m és hideen inditásnál legalább 20at rákell rugni h beinduljon.melegen persze már indul pöccre de az lenne kérdés nem tudtok e vmi technikát rá? gondolom a kopottság miat hidegen nincs annyi kompreszsió,de hátha tudtok valami okosságot :)
Elöre is köszönöm.
Marcikának kéne! Már küldtééé neki leírást,de joban szeretné ha trophy csinázná e !
Marcika :
De nem vitazom nem rontom a fórum szinvonalát
ez egy kis közösség, ha valakinek megigrtél valamit, és akármiylen okból nem tudod amegadott időre teljesíteni, vagy akármiylen akadályba ütközöl, akor éredemes valami módon jelezni, akor nicns félreértés.
(két tőcsavart heli coilozni kell a motorházban , dugótvenni, kireszelni aármi)
Öreg ember nem gyorsvonat:)
Nem sajna nem, persze, felteheted mondjuk ide, valamennyiért elviszi valaki.
Ha leveszem az oldaldeknit, a berúgó kar oldalát mennyire ugrik szét a dolog? mire számítsak, figyeljek? egyáltalán lehúzó nélkül le lehet venni?
Hülye kérdés de ehhez még nem kellett nyúlnom, és magam akarom csinálni. (zörög mögötte valami elszabadult alkatrész kb csavar méretűnek hangzik :( Csak ha jobbra döntöm a motort)
nem hiszem, hogy bárki megpróbálna átvágni, akinek mgvan a lakcíme egy közösségen belül.
Fiatal srác, velem tök korrekt volt.
Levegős tzr 250 3ma!
Bár a váz nem passzol,meg a henger is fura, a hátsó futómű is meg van forditva!
De nem semmi!
(Gagyiva sp1)
A váz ugyan vas, de a lengővella alu.
Monnyuk 12 forintét viheted az egészet.
azt meg lekoppintom rólatok....
vedd meg aztán megnézzük!
Lenne egy fontos kérdésem. Van egy 84 es 250 yamaha rd lc-m és hideen inditásnál legalább 20at rákell rugni h beinduljon.melegen persze már indul pöccre de az lenne kérdés nem tudtok e vmi technikát rá? gondolom a kopottság miat hidegen nincs annyi kompreszsió,de hátha tudtok valami okosságot :)
Elöre is köszönöm.