Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...szóval az a helyzet hogy be kell indítani a motorgenerál témát sejettem a golyóscsapágy állt meg a főtengelyen remélem körbeforgott az aluba majd híllak lehúzó ügyében ha kell és kellene egy pár fúrható henger mert az enyémet nem furatom ha nem muszály...
alapvető okosság: a villamosság a világ legegyszerűbb dolga az áram arra megy amerre akar.
Maradt a 250.Huszonnyolcas PHBH marad rajta.Főfujóka talán 160-as,de ezt még majd megnézem,az új kipuval biztos fog változni.(levegőszűrő nincs rajta)Idén,ha lesz rá időm ,szeretnék finomítgatni rajta,kipróbálnék egy-két apróságot.Ki szeretnék próbálni másik membránt,lehet,rakok majd fel levegőszűrőt,a flajsnikkal is variálnék.(Tibinek le van dugózva az összekötő cső,én eddig egy gyártott tartályt használtam,és van a gyári összekötő.Kíváncsi vagyok,lesz-e köztük valami különbség.)Ez a mostani henger gyári vezérlésű,nincs piszkálva,csak a vizes membránja lett belefaragva.Az előző hengerpárt Daróczy spottárs kezdte el szoborni,az már tuningosabb lesz(az is kettőötven marad).Na meg itt van a két R5 hengerpár,azzal is kezdeni kell lassan valamit,de akköré valószínűleg építek egy másik motort(itt most hátranéztem,hogy az asszony alszik-e már),ezt a régit meg eladom hárommillióért :)
Tyiii. Következő racéra szerzek én is ilyen csillogósat. Kidobom a jelenlegi kolbászt.
latom azert a soproni sem maradt el! Miko lenne kedved az enyémet szét szedni?
Ha nem titok megkérdezhetem hogy 250-es maradt e, és ha igen,mekkora Dellortokba, mekkora főfújóka van?
Ma összetettem. A fesz szabályzás még mindig nem megoldott, de legalább lábon van. Ha nem boldogulok az árammal legalább el tud menni dokihoz :)
Ma dobtam bele a blokkot,kapott új hengert,dugattyút,most indulok le a műhelybe a literes Borsodival,karbik meg lánc meg egy pár apróság kell rá, úgyhogy ma kész lesz.Még jövő héten összehozom az új kipufogót,félig már kész van,ez végre ehez lett számolva, az előzőek nem rávalók voltak.Még jövő hét végén járatgatom-fujókázgatom.Világverő lesz!
Most akkor mégis lehet alu. lengövilla?
Ugy látom nálatok is teljes a káosz a versenyidőpontokkal kapcsolatban.Én ma voltam a Pringen és az ügyvezető azt mondta,hogy júniusban lessz a veterán Alpok Adria a P.ringen.Eddig én is úgy tudtam,hogy május végén.
Na és mi van az április 28-29-re kiirt szlovákia-rig versennyel?
Az is tolódik vagy egyáltalán nem is lessz?
"Szeretem" ezt a" mindenre kiterjedő" információszolgáltatást.
Ha valakinek van friss infója az ne tartsa magába!
Én is szeretném megóvni a karcoktól!
Végre megjött Ámerikábóóó a blokkom de mááá nem lesz időm megszegelni,úgyhogy marad a tavalyi (tavalyelőtti) blokk. Vagy kibírja,vagy nem...
Te,hogy állsz a vassal Petyókám?
Megóvjuk:)
Mihez a legközelebbi?:) Pannonring 05. 04-06. nincs belépő. ( belépés díjtalan, kilépés bizonytalan:))
üdv.szeretnék elmenni a legközelebbi classic versenyre,mint néző.hol lesz a ldgközelebbi,és menyi a belépő?kösz a választ előre is.
Műanyag motor!?
Itt próbáld meg! :

http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.google.hu/imgres?q=... ijen r1 esrol erdeklodom hogyha van valakinek
Üdv.Van egy üres blokkunk hozzá (info@daroczymotor.hu)
Csá! Komoly gondban vagyok! Megadta magát az RD 350-em, és vagy keresek egy 1WT-s váltót kuplunggal, vagy egy 31K-s üres blokkot!Persze jó áron! Minden segítség érdekel! Üdv.
És megtudtuk hogy a tárcsás lengővillája 35mm.-rel hosszabb a dobfékesnél!
Vasárnap rákérdezek a börzdayen...
15 pénz! Még van egy új,csak régi...
frz r1