Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...hát ja valami olyasmire gondoltam én csak annyiba tudok segíteni amit már én megcsináltam saját szórakoztatásomra egy párat vigyázni kell a yapó kábel szisztémával elég érdekes mivel nem eu szabvány mehanika témában kérdezd a többieket ők ismerik a trükköket én inkább villannyal foglalkozom.
nem sokára végzek az lc kábelozásával aztán aggy neki hadd szóljon úgy tervezem hogy csak motorral megyek ezentúl de ha a jutkát kihoztad volna motorral akkor azt megnéztem volna
Köszi mindenkinek! Az első motorom, ugy hogy lesz még jó pár kérdésem! Tudtok ajánlani valami jó szakit Budapesten? Szóval nagy szarba vagyok szerinted? amikor a lekvárra gondoltál?
Volt egy-két szép, és érdekes darab. P21-re Mitsubishi gyula miatt nem fért fel a dekni.
Nagyon jó volt a börze, ilyen sok embert még nem láttam itt, mióta járok.
most olvastam az induló hozzászolásodat jól beletenyereltél a lekvárba de szakmailag a legjobb helyen jársz.
kössz ez már nagyon hiányzott.
ha a gyujtó gyertya kábelt követed akkor a gyujtó trafónál kötsz ki de ha onnan követsz egy narancsszínű -ha minden igaz-vezetéket akkor a cdi-hez jutsz de vigyázni kell mert a 125-be van több féle gyujtás és főleg az áramfejlesztőbe van külömbség dinamós,generátoros és un dinastarteros ez utóbbi a ritkább évjárattól függően.
Az ülés alatt van, az aksi mögött. Aksi ki, műanyag panel le és ott találod a vagy műanyag vagy ha régi fém dobozt.
Még egy buta kérdés ! Ha követem a pipa kábelét akkor megtalálom? henger alaku ?
szivi
köszi
inverteres gyujtásvezérlő enélkül nem megy és nem olcsó általában a sárvédőn van a modulszámoknak egyezniük kell és csak kompatibilis alkatrészekkel működik optimálisan.
Köszi! de nem tudom mi a cdi? Valami vezérlo egység? Hol található?
Gyujtás, gyertya, dús keverék. Nekem a CDI- nél meg volt törve 1 kábel. Mindezt produkálta.
ja amugy meg akitől vettem azt mondta hogy svájcból behozott
Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Ford.szám spirál továbbra is kéne hozzá! Meg mostanában folyton nagyon hamar beköpi a gyertyát, durrog, mint ha nem gyújtana! Mit javasolsz?
Megköszönném,ha modjuk a bedugós 100-tól 180-ig leirnád a mikuni
megfelelőjét 0,05 lépcsőkkel.Szerintem sokan örülnének neki,köztük én is.
Hidd el kívűlről félelmetesebb ,úgy pumpál a hátulja ,de szépen szól !
Zsoltikám amit beszéltünk a motorról itt egy kis vidi. Dani elvitt egy körre. Majdnem minden körben ilyen hisztis a bringa. Kivülről nem láttam de belülről ilyen.
http://youtu.be/-WyX_tsgIro
Járatgattam :)
Köszi Sziszi az élet szagát érezted :) Two Stroke :)
Brutális!
szívesen :)ma teszteltem az RS 350-et elég kellemes :)