Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó kis játék volt.............
nem kalpálom.
sacc,kb? ezt meg se hallottam.........
méretezni én nem tudok,de van aki tud,és jól csinálja.nekem az pont elég.
ellenben méretezett csövet ki tudom számolni.(a palástokat)
amúgy meg vannak jóféle race cső rajzaim!
Kedves Sanyi!
nem haragszom!
ezzel a bovulo konyokos kacskaringoval biztos eljatszottal egy ideig

amkor hegeszted ,el szoktad melegen kalapalni a varratot?
Sziasztok kellene nekem rd 125 be gyújtótekercs valaki tudna ? vagy honnan tudnék szerezni és kb milyen árban? Köszi! Viktor
Mellesleg tényleg szép munkáid vannak , hogy jó is nem tudom , mert nem volt türelmem kivárni....
Na T.R.K. a válasz?
Szia! Számolod is a csöveket vagy csak sac/kb. ?
És ha igen,hogyan? Ha, nem vagyok túl indiszkretén!?
Komolyan kérdezem,nem b@xtatni akarlak!
pár munkám.........
Sziasztok!
Kispest környékén keresek egy motorszerelőt,aki ki tudná ütni a szervizre figyelmeztető inspectet. Egy XT 125ről lenne szó. Ha valaki tud ilyet írja meg nekem! Előre is köszi!
amúgy az ilyen "megafont"felesleges fújni,sokkal egyszerűbb palástból megcsinálni!
az eleje nem is,hanem a vége!azt megnézném,h. lehet felfújni.
igaz de ha megnézed amiről beszélünk az nem meredek .
kicsit eltértünk a témától!
én 4 ütemü csőről beszéltem az elején,aminek a végén elég meredek kúp van,és azt mondtam,h. azt nem lehet fújni! ez volt az eredeti tényállás!
lehet régen horpasztották a 2t csöveket,"az akkori divat"szerint,de ma ez már elavult.és a gyárak,se a tuning cégek,sem alkalmazzák a fújást abból az okból,h. a 130as átmérőjú dobok begyűrődnek!
ergó ez igaz de mivel csak egy sikban lehet a fujásnál,
alakitani a formát és rá kell igazitani a vázra igy is ugy is bele kell vágni, akkor meg kivasalom a gyürödést.De végül is az eredeti gyári tz csövekbe is tettek horpasztásokat a yamahások hogy
elférjen a vázon rendesen és nyertek is 1-2 vb-t
szia pölczy +4369919986983 számon érsz el esténként 7után vagy p20joci@freemail.hu
Szakmai tudásod nem vonom kétségbe,de az én tapasztalatom az,h 130as has átmérőjű dobnál,ami leszűkül 22-24 re nem megvalósítható begyűrődés nélkül!kisseb átm. nél működik,de ekkoránál már nem!mert túl sok az anyagfelesleg,és az nem tud eltünni onnan,ezért felgyűrődik!
a yamahákra 2t már csináltam pár db-ot az átmenetnél kell
megfelelő átmenetett képezni akkor a türéshatáron belül merad a gyürödés. mondjuk jó pár éve a rotax gyárban láttam elöször hogy készül.
nagy különbségű kúpokat nem lehet fújni,mert összegyűrődik a lemez.
ugyanis ott anyagfelesleg lép fel,és a fújásnál nem tud(eltünni)onnan.ezt a csővéget fémnyomással készítik.és külön hegesztem rá a másikra.
köszönöm de le tudon gyártani ha kell ki is fujom nem probléma.
ez az egész csak show mert vagy 20 le gyengébb mint a 2t.
nem is várunk töle különösebbet, de jó lessz halgatni hogy a1985 technika ugy forog mint egy agyonajnározott F1 Épp befér a young timerbe a vizes rd meg az aprillia rs stb.
ehez nagyon hasonló csöveket már gyártottam............
mikor lehet elhozni?vagy vmi elérhetőség?
számom:304186299
ezen a számon nem tudtalak felhívni, lehet én ba@tam el valamit.
én a hátsovilla és akipuf könyökrész miatt vettem meg. agy egy számot vagy csörgesd meg az osztrák telefonom azt vizsahivlak. 10ig fenn vagyok vagy honap este 7 után