Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah értem, az zsír!

Valahogy úgy írtuk ki, hogy 4t 125ccm , 2t 90 ccm.
De nyilván, ha valaki odajön egy T5-tel ami téynelgesen alig gyorsabb egyenesben mint a mezőny közepe, szerintem az ellen nem lesz senkinek sem kifogása.

HA meg valami libakergetőt összeraktok, az pláne faja!
de a nyomaték rendesen megnő.
akkor jobban kell huzni a gázt.
hát lehetne de semmi sem stimmel az egyik 54*54 a másik 52*48
200-as ra lehet 250-es hegereket rakni?
Csak 1-2 ? Hozzá sem nyúlok!
természetesen nem a suzival vagy az mzvel gondoltam van itt pár libakergető amit összelapátolnánk egy ilyen eseményre ezért kérdeztem milyen motor fér bele.Mogyorósi kolléga is érdeklődött szóval szerintem a következőn számithattok ránk
ŐŐ igen.
Sima délelőttös pályadíjat fizettünk, más díj nincs.
Egy évben 3 iylet tartunk.
Úgy tűnik a kecsóring befogadta ezt az esményt, szóval nagy valószínűséggel ott lesz tavasszal is.
Igazából ez kismotoros esemény sajna...

Itt vannak tök kezdők is, ténylegesen veszélyes volna sokkal gyorsabb 250-eseket melléjük tenni.

Szóval a suzival, vagy az MZ vel nem lehet sajna.

(ment uygan egy 1hengers p20 és egy 4t 125, de mindkettőt azzal engedtük a pályára, hogy ha nagyon gyorsak, akkor bocs, de mégsem, de nem voltak azok egynesben)

Viszont van simson széria kategória, oda be lehet állni akár egy jó karban lévő utcai szária simsonnal is, most is egy iylen nyerte ezt a kategóriát.

A másik lehetőség, hogy úgy is szerettem volna berántani pár lelkes embert (Marmoly Dani már most is ment egy csapatban) szóval, ha mondjuk Lecsót meg titeket sikerülne rávenni, akkor kész is egy Veterán spec All Stars csapat tavaszra:)

Motort azt adnánk ebben az esetben, mivel összeraktunk pont ezért egy széria kategóriásnak megfelelő gépet.
te petró ne furd a 350-es rakjál fel 2 hengert meg hfejet azt 350-es lessz. mindjá jön 1-2 ló .
jut eszembe ez a kétórás motorozás ami most volt az van év elején is vagy csak ilyenkor meg mik a pőntos feltételek?pénz motor stb most is mozgott a kisördög hogy menjünk de már le foglaltam szolnokra a helyet börzén és nem akartam visszamondani,meg egyáltalán lehetne nekünk is menni veletek?köszi dio
zoli vazze ahelyett hogy vészmadárkodsz itt nekünk drukkoljál inkább vagy gyere motorozni
a végcsö lehet 24 belül, jobb lessz
petró küldök egy gyári rajzott a 350-es csövéröl a karel gottnak.
És akkor majd nem fogja:)
ez csak a pillanatnyi elmúlófélben levő helyzet a suzi széria ugy néz ki birja a strapát most kezdjük fejleszteni
akkor miért nem rd-vel mentek az gyorsabb mint a suzi.
Hihi:)
ja igy oké már játszottam a gondolattal hogy mito váz rd motor stb de akkor maradunk a jól bevált dolgoknál köszi dio
Valakinek volna-e eladó RD hátsó lengővilla? Az LC kellene.
az rd-nél a gyártásba kerülés eve számit ha levegös akkor 1971
bár a gyári race motor már vizes volt 1973-ba mégse lehetne menni vele oldba. a vasváz megkötés meg a füzött kerék is.
lefessük feketére.