Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali enix. Ha volna fotód - vidid a mocimról vagy bárkinek hálás lennék ha elküldenéd. mkert@invitel.hu
nehéz kérdés akinek van az se szivesen válik meg töle. egybe motort elöbb találsz, bár nem irtad levegös vagy vizesre gondoltál.
igen az1 rd 400
2, rd 350
3 rd 250
sok fejtörést okozott a 350 egykerekezési hajlama,nem jó ha mindig a levegöben van az eleje,startolni is nehéz vele.
a teszteken még 3.-ba is elemeli kigyorsitásra. El kellet venni a teljesitményböl, hogy motorozható legyen.
Szép Napot!
Szeretnék venni egy komplett RD 350-es blokkot. Tudna valaki segíteni?
Pár kigyorsítós kép balassagyarmatról :)
Igen, már fejlődök (!) 4 index le 4 másodpercet gyorsultam. Igaz így nem tudjátok merre megyek
akkor inkább a 250 levegös az a product race alapja.
Bár már többször tudtam volna venni 200-ast de inkább
nem. bár a td2b hasonló blokk kialakitással rendelkezik.
a jövö még nagy talány renbe lessz kapva kivül a 350-es.
Már nagyon lelakott de gyors mint a távirat /no 5/ és a 4takt projejkt lessz jövöre meg a 250 es is ki lessz probálva ujra a td3
mas hengerrel mit tud. Majd a Gabi eldönti mivel megyünk.
Úgy értem, hogy felmerült, esetleg race motort faragok belőle.
ha jol tudom 18le biztos lehet javitani rajta. De a 125 amivel mész
az is lehet erősseb. Csak kéne könnyiteni bár az indexeket már levetted.
Azért gyors gép?
teljesen más csak yamaha mind a 2 tő már a blokk felek is másképp csatlakoznak egymáshoz az egyik vizszintesen osztott rd 250 350
a másik függőlegesen rd 125 200 a kéthengeres
Sziasztok. Tudna valaki segíteni, hogy mi a külömbség a levegős rd 200 Dx és a levegős rd 250 között a m3- kívül. Illetve a 200 - hoz beszerezhető e alkatrész. Köszi.
Gyuri-bá vegyük fel a kapcsolatot ha lehet. mkert@invitel.hu
http://www.youtube.com/watch?v...

Balassagyarmaton operatőrködtem. Asszem mindenki rajta van.
a crhonomoto.hu oldalon megtalálod az összes mért időeredményt minden kategoriáról
Szerintem idén még a tavalyinál is több néző volt Balassagyarmaton.
Minden kategóriában izgalmas volt a verseny.

Pontos eredményeket hol is lehet megnézni?
oh bocs csak közben afelette lévő rdt néuzem ami központi telós..azthittem neked is iylesmi van--
Öhm... nem központi teló van rajta, hanem sima 2 oldalt... és szerintem most babetta telo van rajta :) ezért szeretném lecserélni.. ha valakinek esetleg van otthon: 30/964-5051 - Bármikor.
szia --nekem úgy néz ki hogy lesz ebből a motorból sp 01 ből alkatrészem--ha érdekel központi telő akkor olcsón megszámíttom---30 605 6883
/Az ausztriai modelleken17/38 a gyári
Sziasztok nekem egy yahamha rd 125-öm van és rossz volt rajta a hátsó világítás izzója haverom belerakott egy szart és mikor be akarta inditani elsönek a kipufogó durrant egyet majd beindult de utána már azt elő sem viláított mi lehet a baj? Elöre is köszönöm!
Tiszteletem az Uraknak!
A minap sikerült szert tennem egy RD 80-ra. Legalábbis az előző tulaj ezt mondta (hengerbe 49 ccm van). Kérdésem: valakinek van eladó főfékhengere olajtartállyal és hátsó rugóstagja olcsón? Illetve mit ajánlotok festéshez?
Előre is köszönöm.
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket! ... RESPECT
Itt sok hasznos dolgot találsz:

rd350lc.net