igen az1 rd 400
2, rd 350
3 rd 250
sok fejtörést okozott a 350 egykerekezési hajlama,nem jó ha mindig a levegöben van az eleje,startolni is nehéz vele.
a teszteken még 3.-ba is elemeli kigyorsitásra. El kellet venni a teljesitményböl, hogy motorozható legyen.
akkor inkább a 250 levegös az a product race alapja.
Bár már többször tudtam volna venni 200-ast de inkább
nem. bár a td2b hasonló blokk kialakitással rendelkezik.
a jövö még nagy talány renbe lessz kapva kivül a 350-es.
Már nagyon lelakott de gyors mint a távirat /no 5/ és a 4takt projejkt lessz jövöre meg a 250 es is ki lessz probálva ujra a td3
mas hengerrel mit tud. Majd a Gabi eldönti mivel megyünk.
teljesen más csak yamaha mind a 2 tő már a blokk felek is másképp csatlakoznak egymáshoz az egyik vizszintesen osztott rd 250 350
a másik függőlegesen rd 125 200 a kéthengeres
Sziasztok. Tudna valaki segíteni, hogy mi a külömbség a levegős rd 200 Dx és a levegős rd 250 között a m3- kívül. Illetve a 200 - hoz beszerezhető e alkatrész. Köszi.
Öhm... nem központi teló van rajta, hanem sima 2 oldalt... és szerintem most babetta telo van rajta :) ezért szeretném lecserélni.. ha valakinek esetleg van otthon: 30/964-5051 - Bármikor.
Sziasztok nekem egy yahamha rd 125-öm van és rossz volt rajta a hátsó világítás izzója haverom belerakott egy szart és mikor be akarta inditani elsönek a kipufogó durrant egyet majd beindult de utána már azt elő sem viláított mi lehet a baj? Elöre is köszönöm!
Tiszteletem az Uraknak!
A minap sikerült szert tennem egy RD 80-ra. Legalábbis az előző tulaj ezt mondta (hengerbe 49 ccm van). Kérdésem: valakinek van eladó főfékhengere olajtartállyal és hátsó rugóstagja olcsón? Illetve mit ajánlotok festéshez?
Előre is köszönöm.
2, rd 350
3 rd 250
sok fejtörést okozott a 350 egykerekezési hajlama,nem jó ha mindig a levegöben van az eleje,startolni is nehéz vele.
a teszteken még 3.-ba is elemeli kigyorsitásra. El kellet venni a teljesitményböl, hogy motorozható legyen.
Szeretnék venni egy komplett RD 350-es blokkot. Tudna valaki segíteni?
Bár már többször tudtam volna venni 200-ast de inkább
nem. bár a td2b hasonló blokk kialakitással rendelkezik.
a jövö még nagy talány renbe lessz kapva kivül a 350-es.
Már nagyon lelakott de gyors mint a távirat /no 5/ és a 4takt projejkt lessz jövöre meg a 250 es is ki lessz probálva ujra a td3
mas hengerrel mit tud. Majd a Gabi eldönti mivel megyünk.
az is lehet erősseb. Csak kéne könnyiteni bár az indexeket már levetted.
a másik függőlegesen rd 125 200 a kéthengeres
Balassagyarmaton operatőrködtem. Asszem mindenki rajta van.
Minden kategóriában izgalmas volt a verseny.
Pontos eredményeket hol is lehet megnézni?
A minap sikerült szert tennem egy RD 80-ra. Legalábbis az előző tulaj ezt mondta (hengerbe 49 ccm van). Kérdésem: valakinek van eladó főfékhengere olajtartállyal és hátsó rugóstagja olcsón? Illetve mit ajánlotok festéshez?
Előre is köszönöm.
rd350lc.net
16/38