Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javul a helyzet összeraktam ma az 1lyuku a blokkot, váltó ftengely
csapágy és szimering cserékkel a henger már szárad flexkorongal állitották be a magasságát, ki kellet ragasztani a talpát. A hüvely meg reszelésre vár.
de azé jol nézz ki yamaha
elég fszul áll a karbi neg a bowden. nem lehet a tank alá rejteni.
Nu, valami ejjjesmi lősssz! Ha, lösssz!
tudom kire gondolsz a cibor ismeri.
Igen,értem de ő Debreceni!
Az alábbi koma pedig Velence környéke!
Irogat ide is nagyon okosakat:)))
IW......
Ha mégsem ő akkor mellétrafáltam,de nagyon rá illik a helyzet!
fotok veterán azt ott a nevem senki 2db rd buzerál.
ha megnézed a fotogalériát a buznyák yamaházik.
Oda ki meri irni a nevét,
Kizárt hogy ő!
Melléfogtál !
Csepel -Balkán nem rémlik:)))
van még elfogyott a p20 az a senki átált a yamahára.
Miért érzem úgy hogy az eladó jóismerősünk:)))
http://sebessegoltara.blog.hu/...
Mondjuk nem mindegy hová rakja !
Ha jó helyre rakja elég sokkal kisebb is , és még a teljesítménye is több mint kétszerese lesz mint a széria 250-es ETZ-nek .......
Itt egy példa :
Kérdezném nincs e valakinek szekunder váltó tengelye és kettes fokozat fogas kereke eladó.RD 125 kéthengeres levegőshöz,mert az enyém kicsit megsült.
Hmmm, mik nem vannak
Papíron levél? Olyat én már nem tudok
Írással bajban leszel, az öreg nem netezik.

Max levelet, de inkább hívd fel...
Ezt tudom
PetróBandibá Nem azonos az itt előforduló Yamahás Petróval, mert ő Debreceni
Bár akkor talán egyszerűbb lenne a Petrónak írni, de hát annyira nem sürgős megtudnom :)
És még annyi, ha esetleg tudod, hogy mennyiért dolgoznak ők? Persze van a tűgörgő/csapszeg/hajtókar, de ezen felül a munkadíj?
Köszönöm!
Vagy Petró András, Csepel, Királyerdő, Vihorlát utca, 06-1-277-3452, vagy Aszalós Péter, Dunakeszi.

Nekem mos a Péter csinálja, de csak mert kollégám, és így könnyebb a kapcsolat, de a Bandibácsit is bátran ajánlom.
Magadnak csinálod a főtengelyt? Vagy csináltatod valakivel?
Érdekelne ki csinál meg egy kéthengeres 2t főtengelyt minőségire!
Táboriék elküldtek, ők nem tudják a kéthengerest, csak olyat ami szétcsavarható(ez nekem új volt, ha valakinek van ilyenről képe az feltölthetné!), van még valaki akit a jawa-hoz ajánlottak, de az szerintem csak szocival foglalkozik. Egyenlőre úgy néz ki nincs rá szükségem, de azért jól jöhet még az infó!
részemröl meg vagyok elégedve, a tkrj-vel-talán nehezebb mint a visecó de a mi szintünkön kiváló. föleg az ára. A 250-es rm-be
32000 a prox a viseco majd 40000 a tkrj meg 12000. Biztos hogy az ár tartalmazza a minőséget,de nem vb-z ni kell. az rd-k be
csak az van nem nem ragadt meg egyszerse, pedig a vizes hengerbe való van a levegősbe.
Vettél Emzét?
A TS Suzuki, nem MZ.