Már hirdeti egy ideje, pedig az átlag TZ árakat nézve nem is horror. Tudom, tudom mennyek anyámba, mi az hogy nem horror, ez 2 guriga, de ez a kinti árakat kurvára nem érdekli, ennél szinte csak drágábbak szoktak felbukkanni.
Hö!Mit találam!
No-C208 Yamaha TZ 250 1977 Verkaufe klassischen Productionsracer Yamaha 250 TZ , Bj. '77, im original Zustand. Historische Daten über Vorbesitzer: János Drapál, Renngeschichte liegt vor. Das Motorrad ist rennfertig und in sehr gutem Zustand. Der Motor ist neu aufgebaut, alles neu, 0 km gelaufen. Sofort Einsatzbereit! Kann in Schleiz 26/27 Juni zu sehen sein. (Startnummer 9 Rendek) Weitere Fotos sende Ich gerne zu. Direct contact: Tel.:--0036209457451/ Email: Rendek Róbert [rendek.robert@t-online.hu]
Jó estét mindenkinek!
Valaki tudna segíteni nekem? Nem tudom összehangolni a 2 hengert a motoron. Meg ha akarnám se tudnám. kisebb főfuvim nincs és nem is találtam még hozzá. Ha akad valaki Fehérgyarmat és Budapest között aki elvállalná, akkor Okt 15. én el tudnám vinni a motort hozzá.
Előre is köszönöm a segítséget!
Valahol régebbről volt linkem is ahol írnak róla , talán kép is van róla , de nem jut eszembe a neve a faszinak , versenygépekkel van tele a könyve ......
Képben vagyok , csak még akkoriban láttam róla képet mikor ujdonság volt Emléxem a baszott nagy töltőlevegő hűtőre , nem fértek tőle , arra panaszkodtak leginkább a gyárban
Jól mondod , kezdésnek 150 ló , de akkor még össze sem volt rendesen rakva ..... kicsit piszkálgatták és máris 170 volt (akkoriban a gyári NSR 500 152 körül volt , de emebbe még nyomatékot is raktak bőven )
Én hallottam olyat , hogy a vége felé volt az 200 is , onnan már csak annyi a tuning , ha véletlen az is kevés lenne , hogy "kicsit" feljebb tekerik a töltő nyomást ......
De hát ezt sem engedték el . Valljuk be nem is baj , mert úgy nagyon unalmasak lettek volna a versenyek .....
-Sajnos!