Motorral voltam, de nem az RD-vel. 280km az út. A futamokra értem oda, és a speciál futam után léptem is. Egyszer végigfutottam a boxutcán megnézni milyen gépek vannak, Petroéknál nyüzsgés volt. Egyszer még visszamentem, akkor meg karburáltak.
Ez így van! 3/4 9-re Debrecenben voltam!
A Yamakka meg ettől ment (vagy nem állt meg?!)
Köszönöm a Maestronak,Nándisannak,Ölbei Lacinak,Főgecónak,Gabikának,Zolinak és az egész Simson companinak (külön a kölcsön Trabi pipákért!) és még akik segítettek reszelni ,(a boxutca) mert kellett bőven...
igy is este 9 értem haza a nándit is hazavittem meg ott is rámoltunk
reggel 5 kor vettem ki az alkatrészeket meg a motorokat mert 6-kor ment a csaba vele dolgozni. Azért huzos nap volt. Ráértem volna ha nincs még herce-hurca de ez van. Jövöre ha nem kell rámolni akkor ráérek majd.
Meg kéne beszélni a menökkel mielött elteszem öket le kellene puceválni öket segithetnének,
Azért tettem be a képet mert ott kigyorsitásra mindig elemelte az elejét pedig hosszab áttétel van fenn mint kellet volna.
Ezt a mocit láttam szolnokon a tiszaligetben:)
Nekem is 250-es poweres van :)
Véletlen nem tudsz eladó power dobozt hozzá, vagy hogy hol lehet megcsináltatni? Meg egy mobilszámot, lehet hogy felhvlak egyszer :)
A yamahások:
Kisszabó
Petró
Attila
Pedróza