Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs, hogy kicsit antiszociális voltam, kapkodtunk.
A yamahások:
Kisszabó
Petró
Attila
Pedróza
Hali!
Egy párnapja kezdtem el az RD80LCm rendberakását. Valaki nem tud szerviz manulat hozzá?
Kapartam egy 3. helyet!
Motorral voltam, de nem az RD-vel. 280km az út. A futamokra értem oda, és a speciál futam után léptem is. Egyszer végigfutottam a boxutcán megnézni milyen gépek vannak, Petroéknál nyüzsgés volt. Egyszer még visszamentem, akkor meg karburáltak.
Üdv! Végül is hányadik lettél? Zoli nem tájékoztatott a helyezési sorrendről minket! Hát ilyet.
Mi van veled? Hiányoltalak tegnap, kérdeztem Petrot hogy vagy-e, de ő sem tudott rólad. Te is ott voltál?
Mégegyszer Gratula Petro mester, jól mentél nagyon
Még nem tudom mi lesz a sorsa, de minden eredeti rajta, bár sokat állt, de nem bírtam ott hagyni.
Ez így van! 3/4 9-re Debrecenben voltam!
A Yamakka meg ettől ment (vagy nem állt meg?!)
Köszönöm a Maestronak,Nándisannak,Ölbei Lacinak,Főgecónak,Gabikának,Zolinak és az egész Simson companinak (külön a kölcsön Trabi pipákért!) és még akik segítettek reszelni ,(a boxutca) mert kellett bőven...
Láttom a kincs ,már biztonságos helyen van!
Gratula mester ,most ütött a gép!
Ma hozzám került ez a finomság!
Igen ezt láthattad a tiszaligetben...
30/9 798-371
igy is este 9 értem haza a nándit is hazavittem meg ott is rámoltunk
reggel 5 kor vettem ki az alkatrészeket meg a motorokat mert 6-kor ment a csaba vele dolgozni. Azért huzos nap volt. Ráértem volna ha nincs még herce-hurca de ez van. Jövöre ha nem kell rámolni akkor ráérek majd.
Most hogy lát is ,tud már gyorsan is menni.
Meg kéne beszélni a menökkel mielött elteszem öket le kellene puceválni öket segithetnének,
Azért tettem be a képet mert ott kigyorsitásra mindig elemelte az elejét pedig hosszab áttétel van fenn mint kellet volna.
Szia!

Ezt a mocit láttam szolnokon a tiszaligetben:)
Nekem is 250-es poweres van :)
Véletlen nem tudsz eladó power dobozt hozzá, vagy hogy hol lehet megcsináltatni? Meg egy mobilszámot, lehet hogy felhvlak egyszer :)

Üdv

Ui.: Nagyon szép a motor!
Ha ott lettél volna a díjkiosztón, Lecsó talán neked is elmondja, hogy a warm-up on nem tudta tartani Attilát.
Kár, hogy....
Van amelyik még szikra nélkül is ment.
RD-k a tett mezején
Nem úgy tűnik, pedig én is szeretnék menni. Motorral tervezed az utat?
Remélem holnap jó idő lesz Balassagyarmaton.
Zsír! Köszönjük!