Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már gondoltunk egy oylan trikóra, amin az van nagy betűkkel:

HOMO
kicsivel meg alatta:
sapiens

Csakazért ezt nyilvánosan már make she:)
Suzi Gt 380, lessz majd valamikor, vagyis a BRINGA III.
Lenyeletném vele...
Ez,ilyené?
Megjött a főtengőm. A pósta csomagkicserélő üzemének azon dolgozója , illetve szándékos kártevője, remélem megpusztúl, annyi átkot szórtam rá, mert igy kibax...ott velem már másodszor. A multkor a középső henger esett ki a kezéből, most meg ez.
Nagyon haragudhat a kéttére.
Van másik Dudás is a csárdában!
Öööö... nemigazán rá gondoltam...
Az!
Ez az a Dudás?
Kiccsit olyan érzésem van, hogy dejó mikor valaki összeszedi a csapatot...
Tolmácsolom!
Motoros Tréninget és Börzét rendezünk a Visontai Gokart Land pályán!
Utcai motorosok, Supermotosok, Scooterek,Simsonok, Mz-ek,OldTimeresek bevonásával!
Vezetésteknikai bemutató, gyosasági motoros utánpótlás bemutatója! Délután minden kategória megméretheti az egész éves tapasztalatát, tudását 10-12 körös edzőverseny keretében!
Kedvező nevezés, értékes díjak!+ főzőverseny! Most szombaton (2010 09 25.)! Mindenkit szeretettel várunk!
Üdv: Dudás Attila jégmotor
De jót röhögtem! (11808-11813-ig) Tittahülékvagytok!
Pedig igény az lett vóna rá...
nemtom, ha voltak is, nem reklámozták
Milyen szar. Fogaggyunk, buzik se vótak.
ez igen érdekes porbléma...
A zasszony ruhákat gyárt (nőit)

kértek tőle egy bemutatóra göncöket, és mivel csinált már iylesmire cuccokat, mondta, hogy jelenleg nincs neki 2méteres 40kilós csontkollekciókra való ruhája.
Erra z ügynökség közölte, hoyg nekik az a porofiljuk, hogy CSAK teljesen normális testelkatú nőket alkalmaznak, nem anorexiás zsiráfokat, és adjon göncöt 36-44es méretben (ez tök normál átlagos nő méret)
És tényleg,a bemutatón belefért mindenki a cuccokba, nagy siker volt, teljesne átlagos, emberszerű emberek részvételével.
(mindkét oldalon)
Most őszintén, te mit tettél volna a divatbemutatókon cseperedett operatőr helyében? Én lehet hogy még a kazettát is elégettem volna, ennyi rossz arcot egy rakáson...
megnézett közelebbről, és úgydöntöttek nem mutatna jól a bukó alól kikandikáló Jumurdzsák:)
Há,a rajtnál közelebb is gyütt a kameramann de aztat má leszabájozták,pedig semmi "olyat" nem mondtam,mutattam.
Milyen szolgáltatást nyújtottál cserébe?
:)
Benne vagyok a TV-be! (1mp.-re!)
Sikerült nem észrevenniük, hogy mi is ottan vóótunk tizen négyen.
Pipa nekik:)
Valaki nem tudja véletlen az RD 80 LC nek mennyi olaj kell az első villába? Jah és hogy milyen?