Sada! A kiput hátul gumibakon keresztül rögzítsétek! Ha úgy van bocs de merev hegesztésnek néz ki.Töltés mitő ment el?
- Nekünk is még a blokk, szanaszét van!De hát így izgi! Nem?
Sziasztok urak!Ha valakit érdekel nekem is vannak RD 400 alkatrészeim eladók!
Tavasszal hoztam magamnak egy töröttet tartalékba de már nincs rá szükségem!Egyben is eladom,de a váz és a tank már nincs meg!
jano2@citromail.hu
Sziasztok,van egy eladó RD 400-asom szétszedve de hiánytalan,sajnos papírja nincs mert Romániából hoztam haza!20E km. van benne,hibátlan a motorja csak esztétikailag csúnya mert évekig ált egy tanyán az istállóban!Ha valakit érdekel küldjön mailt!
parkany76@citromail.hu
Úgy néz ki megoldódott a dolog. A két karbi közűl a vastagabbik gumi csövet elhagytam, a jobbos karbiból folyt benzin, dobtam bele egy másik tűszelepet úgy hogy most jónak tűnik, és nem is pörög fel.
Így van! De ha fél gázig használja az ember a gépet akkor nem. tegnap nézegettem hogy üresben is csinálja, pedig a tű nem akad fenn. Sok a benzin az látszik, de a túlfolyón nem jön ki. Ja a másikon be lett lőve a gyújtás, most sokkal jobb lett, de azért a gyújtás cserén elgondolkodom. Köszi a segítséget
Gondoltam megosztom veletek. Talán mondhatni kedvenceink elődjéből találtam egy eladó példányt az olaszoknál. Az ára 4300euró.1953-as évjárat. Ezt nem tudtam felrakni egyben.
A kolegák biztos azt mondják majd hogy igen kuka, az én vizesem is olyan, és semmi baja, és hangja sincs. Én az idén tavasszal dobtam rá új dugókat, de a főtengely még elmegy. Tele lennénk pénzel, ez biztos nem így lenne. A levegős rd-n viszont felújítva nincs egyáltalán lógás.. Végül is te döntöd el hogy van -e rá kereted, ha nem nagyon szerintem vissza teheted. Lehet majd a többiek lebaxnak ezért.
- Nekünk is még a blokk, szanaszét van!De hát így izgi! Nem?
Tavasszal hoztam magamnak egy töröttet tartalékba de már nincs rá szükségem!Egyben is eladom,de a váz és a tank már nincs meg!
jano2@citromail.hu
LINK
parkany76@citromail.hu
Hívtalak csak nem voltál elérhető!
Köszi az infót!