Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt miért is?
Nemtom, talán 77-ben játszották a zepp.filmet (A dal ua. marad) na, én azt megnéztem 4-től, 6-tól, 8-tól több napig. Azóta Zeppelin. (utána megjelent az IM-ben a kritika:Page monoteikus és onanisztikus szólói szétverik a filmet. Hülye! Ezért mentünk meghallgatni!)
Ez olyan mint a Majdnem Maiden.
Jujj! A lényeg lemaradt.
De látod, azért én is vettem. (unikum, ÉÉN 2t-n. brrr)
Legalább egyben akkor egy véleményen vagyunk, No. 1 Led Zeppelin.
szia, 0.5 ! tök egyforma a hengerfej, a balos henger tök csendes. a dugo nem ér bele , vagy ilyesmi, de kissebb égésterü a h, fejem.
mekkora pakolás van a hfej alatt 0,5 vagy 2mm
nem szokott lenni
Montam má neki hogy benne felejtettek egy 6os anyát!
lezs belépő a hungaroringre?
jó már látom yds
milyen dugó van benne
Sziasztok! össze lett rakva egy p20 blokk, precízen, minöségi alkatrészekböl, ids jamaha dugoval, most már kb 1500 km van benne, és a jobb henger az elejitöl fogva csilingel, ciripel, az elsö indításnál még egész halk volt,a hang egyre jobban erősödött, most már nagyon bántja a fülemet. alapjáraton is simán jön a hang. Én nagyon azt veszem le, hogy gyürü hang, csak nem tudom, mi ciripelhet ennyirre. kb 500 km-nél levettem a hengert, de semmi rendellenességet nem láttam! SEGÍTSETEK! köszi!
Csináltunk ma p20, rd videót, csak sajnos nem lett jó a szél miatt a hang nem élvezhető! A motorozástól is hamar elment e kedvünk.
Na ezt benéztem, azt hittem nekem irtad.
A P500-at, v.szinü egy monster vázba teszem
na akkor ebbe készül a P500
De az . Bár mióta kiderült , hogy ilyen márkatársaim is vannak kezdem útálni a Pannonia nevet .......
Nevezzem meg a segédeimet ?
Én sem haragból í rtam oda.
Ez a "jappán fos" ez már nagyrészt humorból van szerintem
Még Lecsó is megdícsérte Petró motorján a fényezést, pedig ő aztán igazán ortodox pannoniás.
Köszi az infót, nagyon pöpec lett a gép. Repül velem az a kis motor, nem is gondoltam volna, terhelten simán forogja a 10000ret aztán teljesen gyári! És ezt "fosozzák" egyesek. A lényeg, hogy nagyon jó motor, akinek van az tudja! Köszi még egyszer.