Ne érts félre,jó ötlet volt a pályaépítés de kicsit kár építeni (800m.).A befektetőt nem lehet versenyfőszponzorrá avanzsálni? (Még lehet hogy jó befektetés is lehet...) A környezetvédelmi szakembert (hölgyet) tartsd meg!
Nehogy azt hidd hogy -szunk!
Úgy néz ki a D.reptér elveszti "nemzetközi" mivoltát. Már tárgyaltunk illetékesúrral .Kiadó lesz mindenféle akármire,csak profitot hozzon. Ez (nekünk) jól jönne. Kérdés az ár,de erről még nem tudtak nyilatkozni. Jó szponzor a megoldás,ami ritka.
kb. fél éve volt téma a debreceni pályának az építése. Én megtaláltam hozzá a helyet, kerestem befektetőt is, de senkit nem érdekelt. Se versenyző jelölteket, se üzletembereket. Megélhetésre kell a pénz mindenkinek. Pedig lenne ember a környezetvédelmi engedélyekre is.
Az elmult 30-évbe csak annyi változás történt hogy van 3 pálya de verseny ugyanugy nincs csak a kupák de ahhoz má sok pénz kell.
Akik otthon a saját kedvükre csinálják ugyan ugy nincs lehetösége mint annó vagy még annyira se.
Teljesen igazad van Zoli, csak eltelt 30-egypár év és csak úgy "kimenni,versenyezni" már szinte lehetetlen. A zárt pálya+forintba kerül,nem kevésbe.De mindezt, tudod te is. Nem akarom védeni a szálykaratésokat de én is attól félek hogy a szezon elejére,a Yamaha gumiját nem lesz pénzem felfújtatni. A Lecsóék kezdeményezése, legalább már valami a semmihez képest de már több is annál. Tenni, reménykedni kell, muszáj!
Mert, mindég van szalmaszál! (húde kiba... bölcs vótam mi?)
Most pedig neked van igazad . Komolyabb motoros hagyományokkal rendelkező országokban nem jellemző , hogy pl. a Ducatisok szidják vagy lenézik azokat akik japán géppel motoroznak , nem örülnek ha szét esik a gépük , nem általánosítanak .....
De ha már ebben is egyet értünk akkor felvilágosíthatnád a "tudós klubot" , hogy hagyjon fel a háttér nélküli nagy arcú kijelentésekkel és mások lenézésével .
Főleg most nincs erre szükség mikor közös rendezvényeket szeretnétek szervezni , mert azzal gondolom már ti is tisztában vagytok , hogy azt csak a Pannóniásokra építeni hiú ábránd lenne .
Azért nem valakinek címzem ezt a hsz, t mert nem konkréten valakinek szól, hanem csak úgy általában.
Mi 4 éve kitaláltuk, hogy kellene versenyezni.
Körülnéztünk, hova férünk be.
Kiderül, hogy sehova, ezért csináltunk magunknak versenyt.
Igaz, kis pályán, igaz nincs mentő, igaz, illegál .
De kérdem én, a nagyhírű éles sarok nagy pálya volt?
Volt mentő?
Legális volt?
Volt a fenét, ugyan úgy csinálták mint mi, összebeszétek, kimentek versenyeztek, ezt most is meg lehetne csinálni, nem értem, aki menni akar mért nem teszi.
Kiváncsi leszek,Kecsó kezdeményezése mögött hányan maradnak, mire tényleg verseny lesz belőle, mert az az érzésem, nagyon sokan, csak rinyálnak, eszük ágában nincsen ténylegesen versenyezni, sem kispályán, sem nagypályán, sem olcsón, sem drágán, sem illegálban, sem legálban.
Szerintem nagyon sokan csak sírni szeretnek, hoyg ez nincs meg az nincs, mert azt sokkal könynebb, mint valamit ténylegesen csinálni.
Az az igazság, hogy éveken keresztül mindent ezért szoritottam háttérbe, ugyhogy hidd el tudom miröl beszélsz, és ez még nem is olyan nagy kiadás, és távolság. Csak az utobbi idöbe kezdek nagyon beleutálni. Igaza van a BRC-nek abba, hogy külföldön sokkal jobb a hangulat, az összetartás és a segitökészség....., még akkor is, ha nem tudsz külföldiül. Ezekhez még ebbe az országba fel kell nölni.
Az itthoni sem egyszerű, 20ft.+fa=24.000.- +ez+az+amaz...Nem igazán magyar zsebhez méretezte BR az árakat.
Ha rosszul számolok 28-30 kört mész ennyiért, 2 nap alatt.
Ja,és 21.-ig le kell adni a nevezést!
Úgy néz ki a D.reptér elveszti "nemzetközi" mivoltát. Már tárgyaltunk illetékesúrral .Kiadó lesz mindenféle akármire,csak profitot hozzon. Ez (nekünk) jól jönne. Kérdés az ár,de erről még nem tudtak nyilatkozni. Jó szponzor a megoldás,ami ritka.
Nincs mese,nyerni kell a lottón!
Akik otthon a saját kedvükre csinálják ugyan ugy nincs lehetösége mint annó vagy még annyira se.
Mert, mindég van szalmaszál! (húde kiba... bölcs vótam mi?)
De ha már ebben is egyet értünk akkor felvilágosíthatnád a "tudós klubot" , hogy hagyjon fel a háttér nélküli nagy arcú kijelentésekkel és mások lenézésével .
Főleg most nincs erre szükség mikor közös rendezvényeket szeretnétek szervezni , mert azzal gondolom már ti is tisztában vagytok , hogy azt csak a Pannóniásokra építeni hiú ábránd lenne .
Mi 4 éve kitaláltuk, hogy kellene versenyezni.
Körülnéztünk, hova férünk be.
Kiderül, hogy sehova, ezért csináltunk magunknak versenyt.
Igaz, kis pályán, igaz nincs mentő, igaz, illegál .
De kérdem én, a nagyhírű éles sarok nagy pálya volt?
Volt mentő?
Legális volt?
Volt a fenét, ugyan úgy csinálták mint mi, összebeszétek, kimentek versenyeztek, ezt most is meg lehetne csinálni, nem értem, aki menni akar mért nem teszi.
Kiváncsi leszek,Kecsó kezdeményezése mögött hányan maradnak, mire tényleg verseny lesz belőle, mert az az érzésem, nagyon sokan, csak rinyálnak, eszük ágában nincsen ténylegesen versenyezni, sem kispályán, sem nagypályán, sem olcsón, sem drágán, sem illegálban, sem legálban.
Szerintem nagyon sokan csak sírni szeretnek, hoyg ez nincs meg az nincs, mert azt sokkal könynebb, mint valamit ténylegesen csinálni.
Ha rosszul számolok 28-30 kört mész ennyiért, 2 nap alatt.
Ja,és 21.-ig le kell adni a nevezést!