Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézze már Gyuribá' , ez f¤¤ japcsi ásványvízzel megy , esőben még tankolni sem kell megállni vele

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ez a fényezés mindig megfog...
El is felejtettem , hogy sok sikert a Pannónia kupához !
Azt hiszem szükség is lesz rá , ahogy nézem eddig két biztos induló van .....
Gyenge kifogás , ettől többre tartottalak ......
Anno én sem szólítottalak meg , ha emlékeznél !
Elnézésed remélhetőleg elfogadják a Yamahások .

Tényleg , ha útáljátok a japán technikát , miért lógtok folyton itt ?

PANNÓNIA Kupában lehet indulni GSXR-el ?
Bizony 31K Naked lesz belőle.
Vettem egy nsr 125 műszerfalat (tzr 125-öt akartam), azt faragom rá. Lehet hogy még a műszereket se kell átrakni, mert Nippon gyártmányú mindkettő.
A lámpán még gondolkodom, de rápróbáltam az idomoshoz való szögletest és tűrhető azzal is.
Egy kb. 180-190mm átmérőjű első lámpát gondoltam majd rárakni, de egyenlőre nem számít a külső, csak a funkció, mert már mehetnékem van.
5,5 Ah-s akksi elég lesz igaz a 31K-ba?
Hidd el rajta vagyok az ügyön és nem rajtam múlik !
De van már "B" tervem a megoldásra .
A tulajt még beszélgetésre sem könnyű elcsípni . Átlag este 9 körül ér haza és nincs pofám betámadni , hogy menjünk a pincébe a lomokon átgázolva keresni a motort , mikor örül ha végre látja a családját ........
( nem rozsdásodik és csak 16-17 éve áll )
Kicsit türelmetlen vagy
Na még utoljára. Nem szólítottalak meg. És ezzel befejeztem. Mindenkitől elnézést....
Csak az igazat ......
Szerintem nagyon jól tudod mire gondoltam , de mellé beszélsz , az általad is megvetett cionista taktikát alkalmazod ( ha tévednék , bocs ) . Nem lehetne tárgyilagosan , csak a szakmai szempontokat nézve kitárgyalni a témát ?
Én szeretném ha bebizonyítanád , hogy a közösség javát mindennél előbbre helyezed ! Főleg most , hogy a veterános szerveződés élére álltál , ezzel is bizonyíthatnád , hogy erősíted az összetartást .
Az említett témában viszont erős ellentmondás van csapaton belül is , ezt kellene tisztázni , azt hiszem ezzel mindenki csak jobban járna .
Mi héjja?
Az RD.200 eladó,nincs kedve megcsinálni a tulajnak...
A belső!
Valami közelebb?
Van ott nálatok debrecenben egy forgótárcsás simson, valami pincében rozsdásodik 30 éve.
nem sajna nem fog menni még, amit nagyon sajnálok
Zoli! A nyócad literest összereszelted a ringre? A Malackákat kerülgetni...
No, a ccm. benéztem én is. Milyen komoly 50-eseket reszeltek akkó...
M.Zoli figyózod?
Én csak a Honda állapotát ösmerem! Hétfön meg tudod nézni.Mükszik!
Mit kellene írnom, hogy egyszer csak azt válaszold: Jó.
Tudom , hogy nem ! Csak kíváncsi lettem volna , hogy pl a 80-as években milyen versenyeken voltatok ? ( úgy sejtem az a Balassagyarmati a 70-es években volt amit említettél )
Hidd el nem állt szándékomban csőbe húzni , pl. anno is folyton ti kötöttetek belém , én csak tanulok tőletek ..... ( bevallom a GSXR fosozás miatt még paprikás vagyok kicsit )
De ha haragszol , ha nem , mostanában ez lett a kedvenc témám amiért tavaly lebasztatok , hogy nem úgy kell ahogy én mondom , most meg a haverod csesz le , hogy azt sem tudom mi miért úgy van ( ahogy anno én mondtam )
De akkor most mi van ?

Szóval az a perverz gondolatom támadt , hogy ti ketten győzzétek meg egymást a saját elméletetekről , ugyanis erős ellentmondásban van a két állítás ! Tehát kivételesen rám most a vitában semmi szükség .
Rafinált , ugye ?
Amúgy becs szó , semmi harag részemről feléd ( az a pár dolog amiben nem értünk egyet gondolom nyílvánvaló és nem kell leírnom ), csak hát amiket régebben (szerintem) alaptalanul a fejemhez vágtatok szeretném tisztázni mikor épp kijön rá a lépés .
Ehhez a kérdéshez az ötletet épp te adtad azzal , hogy mindig lecseszed az embereket ha valamit nem jól tudnak , úgy érzem akkor "nekünk" is kijárna a kiigazítás ebben a témában .
Én akkor még a csattogós szárnyú falepkével.
Nézd.
Többször sikerült már csőbehúznod, hogy amikor csak ugatok összevissza, akkor te értelmes vita felé terelsz, és rendszeresen beégek. Nem szeretnék többet ilyen helyzetbe kerülni. Úgyhogy imkább nem megyek bele komolyabb vitába, csak beugatok néha.
Hazánkban nem csak az oktatás szinvonala szar, sok olyan higgadtan okos embere volna szükség, mint Te, akik kézbe veszik a dolgokat.
Addig viszont nekem, meg a hozzám hasonlóknak havaj-dizsi....
Kategóriára nem tippeltem , de bevallom a 7-est MZ blokkosnak néztem . Pontosabban lehet tudni az év számot ?
Tényleg , hol van a képről Lecsó és Ölbei ?
Tehát ennyit a hazai oktatás szinvonaláról .......
Köszönöm szépen !
Majdnem minden stimmel csak 50ccm a kategoria. Akkor is ismét játszás volt de a honda vázba membrános simó volt 105km volt a vége.
mit akarsz 31k naked bikét